Brak mi słów.....
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wielka mała niespodzianka (7)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
13.01.2010 (10:48)~a.jak
-
03.02.2010 (11:54)~Baśka
-
03.02.2010 (14:07)~Anonim...
-
03.02.2010 (17:22)~mianormalna sprawa, strach przerażenie, a potem radośc i miłość
ja tam nie widzę w tym nic nienormalnego
-
09.03.2011 (09:21)~DominikaBardzo się cieszę, że Pani Magda odważyła się napisać tak szczerze o swoich odczuciach i emocjach. Przeczytałam z ciekawością bo sama nie mam jeszcze dziecka. Kobieta nie wie co ją czeka gdy na świecie pojawi się maleństwo. To ważne żeby Mamy, przyjaciółki, babcie opowiadyły nie tylko o superlatywach bycia Mamą ale takżę i o negatywnych cechach i słabościach które dzięki pojawieniu się dziecka staramy się przezwyciężać . Do dziś rozczula mnie z jaką miłością moja mama troszczyą się o mnie i jak do dziś dba o mnie. Mama zawsze do końca jest mamą. Dlatego my kobiety tak przeżywamy wchodzenie w tę rolę bo to nie jest praca która za 20 lat się skończy ale to dar życia na całe nasze lata. Pani Mgado jeśli Pani czyta te komentarze życzę mnóstwa energii i uśmiechu i zdrowia . Jest Pani dla mnie mądrą i piekną kobietą- podziwiam i zazdroszczę ...:) Z pozdrowieniami dla wszystkich przyszłych Mam :)
-
16.11.2011 (18:40)~daggyhuśtawka emocjonalna, szczerze napisane sama prawda ;)..wiem z wlasnego doświadczenia...a brak słow to na hipokryzje i ocenianie
-
16.11.2011 (21:03)~Ewela
-
Wasze komentarze (57)
-
Staramy się o dziecko (1)
-
Ciąża i poród (2)
-
Zdrowie i pielęgnacja (0)
-
Poradnik młodej mamy (2)