co za koszmar
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Szczęście młodej matki (6)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
06.05.2011 (20:26)~minnie
-
15.06.2011 (15:40)~kitelyn
-
17.08.2011 (19:32)~MamciaTroszke prawdy w tym wszystkim jest :-) Dla mnie najgorsze bylo nauczenie sie karmienia. Synek strasznie mnie pogryzl i piersi nie dosc ze obrzmiale to jeszcze bolaly od ranek... ale zaparlismy sie i nauczylismy :-) w najgorszych momentach pomagalam sobie smarując sutki kremikiem for mum Flosleku. Rana po cesarce na szcescie szybko sie zagoila :)
-
31.10.2011 (19:56)To bardzo ważny temat, który powinien być nagłośniony. nie wszystkie kobiety są od razu powołane do macierzyństwa i czują się złe kiedy okazuje się, że chwilę po porodzie nie są najszczęśliwsze na świecie tak jak jest to przedstawiane. A po przepięknej ciąży, głowa nagle przestawia się na destrukcję. Walczyłam z depresją poporodową przez 2 lata!Wiem jaki to koszmar i jestem oburzona kiedy ktoś bagatelizuje normalne ludzkie odczucia. wraz z cywilizacja ludzie bardziej odczuwają świat i siebie samych.
-
31.10.2011 (20:03)Wraz z postępem cywilizacji ludzie bardziej odczuwają siebie i świat. Nie ma co zaciskać zębów i udawać twardej bo tak musi być. Nie każda kobieta od razu czuje się matką i w chwilę po porodzie czuje się najszczęśliwsza na świecie choć wszędzie tak jest to opisywane... Kocha malucha ale czuje się zła na siebie, że ją coś bilo, że nastrój się załamuje. Przez 2 lata walczyłam z depresją poporodową. Próbowałam to w sobie stłamsić aż rozwinęła się do granic możliwości. Ale przetrwałam. Ja i moja piękna córeczka. Problemy młodych mam nie mogą być bagatelizowane i trzeba o tym mówić!!!
-
22.02 (23:24)~izadokładnie!
~kitelynnie ma to jak rozczulać się nad sobą. co za bzdurny artykuł....
-
Wasze komentarze (57)
-
Staramy się o dziecko (1)
-
Ciąża i poród (2)
-
Zdrowie i pielęgnacja (0)
-
Poradnik młodej mamy (2)
-
Wychowanie (2)