nie sadze by moje dziecko bylo az tak strasznym wyjatkiem, ale ja sie wysypialam wlasciwie od momentu jego pojawienia sie na swiecie. Przez pierwsze miesiace mial rytm snu 3-godzinny tzn. 3 godziny spal potem , budzil sie, przewijalam go, karmilam i znowu 3 godziny spal. Wiec nawet jesli budzil sie o 6 rano to potem spalismy dalej, do 9, a czasmi nawet do jedenastej. Teraz ma 4 lala i dalej jest spiochem. Dlatego uwazam, ze nie nalezy tracic nadzieji i stresowac sie na zapas. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy;)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Czy można się wyspać przy małym dziecku? (2)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
02.12.2009 (11:49)
-
31.01.2010 (14:39)sylwusianie sadze by moje dziecko bylo az tak strasznym wyjatkiem, ale ja sie wysypialam wlasciwie od momentu jego pojawienia sie na swiecie. Przez pierwsze miesiace mial rytm snu 3-godzinny tzn. 3 godziny spal potem , budzil sie, przewijalam go, karmilam i znowu 3 godziny spal. Wiec nawet jesli budzil sie o 6 rano to potem spalismy dalej, do 9, a czasmi nawet do jedenastej. Teraz ma 4 lala i dalej jest spiochem. Dlatego uwazam, ze nie nalezy tracic nadzieji i stresowac sie na zapas. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy;)No to niezla szczesciara z ciebie. Ja dopiero zaczelam sie wysypiac jak Ulenka skonczyla 3 latka :)
Pozdrawiam!
-
Wasze komentarze (57)
-
Staramy się o dziecko (1)
-
Ciąża i poród (2)
-
Zdrowie i pielęgnacja (0)
-
Poradnik młodej mamy (2)
-