co za głupie zakończenie art.autor chce uczyć rodziców jak jego dziecko sygnalizuje pragnienie jedno tak a drugie inaczej.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Bobas na plaży (7)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
14.07.2011 (07:23)~kemot
-
14.07.2011 (08:01)~gg~kemotco za głupie zakończenie art.autor chce uczyć rodziców jak jego dziecko sygnalizuje pragnienie jedno tak a drugie inaczej.ta,mój synek zawsze stuka bokiem dłoni w szyję :)
-
14.07.2011 (09:16)~medsimjeszcze nie widzialam aby dziecko tak sygnalizowalo...co za zakonczenie artykulu...najlepiej jechac na miesiac...pokechalabym ale mnie nie stac nawet na 2 tygodnie....
-
15.07.2011 (09:18)~MagdaZ tym wyciąganiem języczka to chyba Wam się coś nie udało :/
Poza tym komentarz w stylu wyjazd powinien trwać co najmniej miesiąc to ja nie wiem dla kogo jest, no w zasadzie to ja mogę jechać, ale autora prosiłabym o przekazanie w mojej pracy, że nie będzie mnie "dłużej". -
30.07.2011 (23:11)~NieporozumienieNajlepsze to jest to na miesiac,jakas niedzisiejsza........kogo na to stac!!!!!
-
02.12.2011 (09:20)
edi1976124Koleżanki u dołu...każde dziecko sygnalizuje swe potrzeby inaczej. Gdy będąc w ciąży na zajęciach szkoły rodzenia, położna i psycholog uświadamiały nam jak reagować na dziecię. Ale dotąd moje dziecko nie ma takich zachowań -
21.03 (11:48)~PoznaniankaWłaśnie w tym roku wybieramy się z dziciakami nad morze! Starsza jedzie już drugi raz i nie może się doczekać! W zeszłym tygodniu pytała, czy będzie mogła kupić nowe grabki itd. To już na tyle duża panna (9lat), że powiedziała, że fajne są nowe sandały, które kupiliśmy w memo w weekend, ale kostium kąpielowy do nich nie pasuje ;) Uwielbiam patrzeć, jak się ekscytuje :)
-
Wasze komentarze (57)
-
Staramy się o dziecko (1)
-
Ciąża i poród (2)
-
Zdrowie i pielęgnacja (0)
-
Poradnik młodej mamy (2)
-
Wychowanie (2)