pani wygląd kompletnie mi nie przeszkadza ,ale pani rozdarta i chamska buzia przyprawiają mnie o wymioty najbardziej obrzydliwy i odpychający typ kobiety taka druga poseł Kempa
lubię p.Dorotę:-)z jej buzi bije optymizm i radośc życia.Widac pasję i apetyt na więcej,nie zawraca sobie glowy swoim wyglądem i potrafi byc wobec samej siebie krytyczna,czasami az za bardzo:-)to rzadka cecha.
To, że na wizji Pani uśmiecha się do mnie i właśnie ze mną rozmawia nie budzi żadnych moich wątpliwości. Wiem jednak, że brak środków bardzo często odbiera ludziom radość i wiem, że gorzkie słowa nie są skierowane do konkretnych osób, także i do Pani. Szerdecznie pozdrawiam
Nie trzeba mieć pieniędzy by cieszyć się z życia,trzeba mieć taką naturę.Często pieniądze zabijają naturalną radość bo coś tam już nie wypada.I to jest największy błąd.Bo to coś to się po prostu ma lub nie.Pani Dorotko szaleństwa aż do setki,a po setce to już więcj wypada.Pozdrawiam
Wydaje mi się, że ma Pani ogromnie dużo kompleksów. Każdy ma swoją historię i każda jest na swój sposób piękna. W Pani jest tylko znacznie więcej bezczelności niż w innych. Pozdrawiam.
Bardzo lubie osoby w stylu pani Doroty!!! Sama jestem taką optymistką i nie znoszę ludzi, którzy bez przerwy na cos narzekają. Juz dawno skończyłam 50 lat, a najlepiej czuję się w towarzystwie ludzi młodych, rówieśników mego syna i synowej, którzy także lubią moje towarzystwo. Bo podobno ze mną nigdy nie jest nudno. I wcale nie jest to kwestia pieniążków !!!!
Pani Dorotko, jest Pani moją ulubioną dziennikarką. Myślę, że nawet gdyby Pani nie miała kasy tyle ile ma (nie wiem dlaczego zagladaja Pani do kieszeni) była by Pani taka sama. Proszę dalej tak trzymać. Wszystkie krytyczne głosy świadczą o frustracji i braku życzliwości do ludzi.Serdecznie pozdrawiam.