Pióra! Boskie pióra! Marzenie, szał, ekstrawagancja...
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wszystko złoto, co się świeci (16)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
27.12.2011 (20:38)
-
28.12.2011 (06:54)Wszystkie kreacje takie przesliczne, zmysłowe, magiczne ! Po twarzy spłynęła mi jedna łza - ja nigdzie nie idę - nikt mnie nie zaprosił. Będę sama samiuteńka w domu. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim.
-
28.12.2011 (08:59)Nie martw się tym ,ze nie idziesz ...ja też będę w domu .. ..pomyśl to tylko jedna noc, a rok ma 365 dni ..Kreacje piękne i może uda się Tobie lub mnie w ciągu roku taką suknię założyć nie na jedną NOC , a kilka razy!!!Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
-
28.12.2011 (11:58)~DaguniaWszystkie kreacje takie przesliczne, zmysłowe, magiczne ! Po twarzy spłynęła mi jedna łza - ja nigdzie nie idę - nikt mnie nie zaprosił. Będę sama samiuteńka w domu. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim.
Witam ! ja też nie idę na bal sylwestrowy ,mam fajną suknię i co z tego .Jestem z wami -
28.12.2011 (12:56)
-
28.12.2011 (13:56)Ci, którzy narzekają, że nie mają z kim spędzić sylwestrowego wieczoru, powinni zebrać się razem i zrobić imprezę. Nic tak nie łączy jak współne troski ;) :)
-
28.12.2011 (14:44)Kreacje boskie! Wybrałabym kilka na pewno, ciężko byłoby się zdecydować :D Ale wybieram się z mężem na zwyczajną "domówkę" a na taką imprezkę trochę te stroje zbyt ekstrawaganckie.. Po północy pewno też już będziemy w domu :))) Pewno że bym się przeszła na taką imprezkę, ale jedna noc kosztuje ok 500 zł - za tę kasę będę mieć firany i zasłony do nowego domku w przyszłym roku :) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wspaniałego Nowego ROku 2012!
-
28.12.2011 (14:49)A jak już wybierzesz kreację, wybierz odpowiednią imprezę - na www.go4that.eu znalazłem ich bardzo wiele
-
28.12.2011 (16:47)~Czesio]Ja idę na sylwestra do obory, świnie doić, hahaha
no to miłego dojenia świń. proponuje zakupić dojarke. bedzie szybciej. jeszcze na sylwestra do stodoły zdążysz
-
28.12.2011 (18:28)
-
28.12.2011 (19:54)świetne suknie,ale i mają na kim się prezentować.Niestety mój apetyt odebrał mi prezencję.Jedyne co;to zadowolona jestem z moich nóg/mimo gabarytów/ są dość zgrabne i bez celulitu.Na pocieszenie mam fajny kolor włosów, bez malowania.No i tak się sama pocieszyłam, żeby nie popaść na Nowy Rok w depresję.Niech się Wszystkim darzy w 2012 roku,a jeśli się przytrafi jakaś zła sytuacja szukajcie czegoś pozytywnego,co da motywację do dalszego działania.
-
28.12.2011 (22:58)wcale nie ciekawe te kreacje wole takie z zakrytą twarzą w stylu NINJA wtedy nie widac jaka jestem oblesna he
-
29.12.2011 (02:41)~AMświetne suknie,ale i mają na kim się prezentować.Niestety mój apetyt odebrał mi prezencję.Jedyne co;to zadowolona jestem z moich nóg/mimo gabarytów/ są dość zgrabne i bez celulitu.Na pocieszenie mam fajny kolor włosów, bez malowania.No i tak się sama pocieszyłam, żeby nie popaść na Nowy Rok w depresję.Niech się Wszystkim darzy w 2012 roku,a jeśli się przytrafi jakaś zła sytuacja szukajcie czegoś pozytywnego,co da motywację do dalszego działania.
to i tak masz lepiej niz ja...wlasnie chlop przyprawil mi rogi... -
29.12.2011 (22:45)Sukienki niesamowite! Sezon, który nie zna wyrzeczeń - bardzo rzadko sie zdarza, więc trzeba korzystać do woli z wszech obecnego trendu na przepych! Uwielbiam złoto!
AnnConstance -
19.01 (12:59)
-
29.01 (18:42)