jestes piękną kobietą i młodziutką.takie lubię.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wszystko co najważniejsze (36)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
21.07.2010 (06:02)
-
21.07.2010 (07:19)Chcesz schudnąć jeszcze tego lata??? To ta dieta jest dla Ciebie. Wpisz w wyszukiwarce: (błyskawiczna wop) a uzyskasz wskazówki, po których na pewno znikną uporczywe i nadmierne kilogramy. Spróbuj jeszcze dziś.
-
21.07.2010 (08:14)partnerzy w KAŻDYM ZWIAZKU powinni mieć jakieś wspólne zainteresowania ,bo inaczej wcześniej czy pózniej i TAK SIĘ TO ROZPADNIE!!!!
-
21.07.2010 (08:18)Baby zaczynają doceniać to co mają po 40 tce, kiedy głębokie zmarchy powodują to, że grono zainteresowanych facetów znacząco się przetrzebia!
-
21.07.2010 (08:24)Podziwiam Panią Ewę Kasprzyk, ona jedna w tym towarzystwie jest taka niezwykła.............
-
21.07.2010 (09:01)
-
21.07.2010 (09:03)Brawo Pani Kasiu. Jestem fanem nie tylko pani aktorstwa i twórczości ale i zawsze byłam pod wrażeniem panie subtelnej i niebanalnej urody. Chciałbym kiedyś na prawdę panią poznać...
Szacunek także dla pozostałych bohaterek artykułu. Pani Ewo można grać w serialach i w nich "grać" Wg mnie pani uprawia to pierwsze. Jeszcze raz ukłony aby utwierdzić panie w słuszności postaw... -
21.07.2010 (09:20)Bardzo podobają mi się szczere wyznania pań....szczególnie Katarzyny Groniec-została młodą matką,przeżyła porażkę w życiu osobistym,problemy z nastoletnia córką i...dała sobie radę,jest silną kobietą.Nie powinna bać się 40-stki...Po 4o roku życie się zaczyna...wiem to z doświadczenia...teraz możemy korzystać z uroków życia...a kobiety dojrzałe są bardzo piękne i kobiece.
Wszystkie te panie podziwiam za ich postawę życiową i silną osobowość. -
21.07.2010 (09:22)rękami i nogami podpisuję się pod wypowiedzią Pani Kasi Groniec - jakbym siebie słyszała - pozdrawiam Pani Kasiu :)
-
21.07.2010 (09:22)~oloBaby zaczynają doceniać to co mają po 40 tce, kiedy głębokie zmarchy powodują to, że grono zainteresowanych facetów znacząco się przetrzebia!Kobiety po 40 są bardzo piękne i kobiece i nie mają zmarszczek...spotkałeś nie te kobiety....rozejrzyj się dookoła i nie oceniaj według metryki
-
21.07.2010 (09:26)~anonimpartnerzy w KAŻDYM ZWIAZKU powinni mieć jakieś wspólne zainteresowania ,bo inaczej wcześniej czy pózniej i TAK SIĘ TO ROZPADNIE!!!!Nie koniecznie....ważny jest przede wszystkim kompromis ,zaufanie i mały margines niezależności.Tak jak w związku Lidii Popiel.Ale jeżeli mamy wspólne pasje i możemy je razem realizować to świetnie.
-
21.07.2010 (09:36)Dzieciaku, zrozumiesz, że kobieta im starsza, tym piękniejsza. Zrozumie to tylko ten, kto jest dojrzały i naprawdę kocha...
-
21.07.2010 (10:16)Wrzuciłem na szybką analize na komputerek i znów wyskoczyło--uciekkkaj!Ale pomyślałem, czy uciekać dwa lata, czy raczej dłużej,ale z tymi związkami na dwa lata, to mnie się podoba i nakazom do miłości, czy czegoś tam, ja mówię swoje stanowcze _veto_!!:)
min(tydzień)
max(dwie wiosny-kalendarzowe) -
21.07.2010 (10:18)Czasem bywa im starsza tym głupsza, ale to wyjątki są. Prawdziwa miłość wszystko wybaczy i jest bez interesowna .Najgorsze jest poświęcenie się bezwarunkowe dla ukochanej osoby- oddajesz całe serce,zrywasz znajomości, opuszczasz rodzinnę strony, odchodzisz z pracy, kupujesz nowe mieszkanie, by tylko być bliżej niej.A tu słowo już Cię nie potrzebuję.I jak mam tu się teraz pozbierać-apatia i bezwolny golum.A ta osoba przechodzi do normalności jak ot tak. :((((
Musiałem się wyżalić.Sorry
~KobiDzieciaku, zrozumiesz, że kobieta im starsza, tym piękniejsza. Zrozumie to tylko ten, kto jest dojrzały i naprawdę kocha...
-
21.07.2010 (11:14)Mężczyźni też robią takie numery, to nie zależy od płci. Zobaczysz ból zniknie z czasem, chociaż nowe spojrzenie na związki pewnie już nie. Witamy w klubie osób zrobionych w ciula ;)) Życie, ot co... dasz radę...ja dałam :))
-
21.07.2010 (11:23)kobieta im starsza tym brzydsza i nic tego nie zmieni.Taka jest biologia przykre trzeba to zaakceptowac.Facet 40letni,50 letni moze miec mlode dziewczyny i nie jest to tak oblesne jak na odwrot.Kobiety maja bardzo krotki czas,widze po mojej zonie jak wyglada bez makijazu,10 lat starzej ode mnie.Dlatego na starosc wiecej jest zgorzknialych kobiet niz facetow,tak reaguja na stawanie sie przezroczystymi.dzieki bogu mam dwoch synow.
-
21.07.2010 (11:46)~kubakobieta im starsza tym brzydsza i nic tego nie zmieni.Taka jest biologia przykre trzeba to zaakceptowac.Facet 40letni,50 letni moze miec mlode dziewczyny i nie jest to tak oblesne jak na odwrot.Kobiety maja bardzo krotki czas,widze po mojej zonie jak wyglada bez makijazu,10 lat starzej ode mnie.Dlatego na starosc wiecej jest zgorzknialych kobiet niz facetow,tak reaguja na stawanie sie przezroczystymi.dzieki bogu mam dwoch synow.
Przykro mi czytać taką opinie - ja uważam, że jak ktoś reprezentuje soba jakis poziom to wie, ze uroda przemija i nie jest ona tak istotana - istotna jest wiez emocjonalna z Ta Druga osobota!!!!!
-
21.07.2010 (11:58)oj, Kuba
żal mi cię, bo nawet nie wiesz co tracisz zadawalając sie samym opakowaniem i oceniając życia po błyskotkach,
i jeszcze jedno nie wiesz jacy śmieszni są 40-50 letni faceci oszukujący siebie, że młoda dziewczyna leci na nich a nie na portfel, mając do wyboru młode przystojne ciasteczko, hihi -
21.07.2010 (12:21)~mataoj, Kubażal mi cię, bo nawet nie wiesz co tracisz zadawalając sie samym opakowaniem i oceniając życia po błyskotkach,i jeszcze jedno nie wiesz jacy śmieszni są 40-50 letni faceci oszukujący siebie, że młoda dziewczyna leci na nich a nie na portfel, mając do wyboru młode przystojne ciasteczko, hihi
-
21.07.2010 (12:22)JESZCZE ŻADNEJ NIE MIAŁEM, SEKSU-NO CÓŻ TEŻ NIE UPRAWIAŁEM-ALE WIERZE W MIŁÓŚĆ-BEZGRANICZNĄ-ONA KOSZTUJE DUŻO BARDZO DUŻO :WYRZECZEŃ,POŚWIĘCENIA-ALE NAPRAWDĘ JEST WARTO-WIERZYŁEM W TO I CIĄGLE W TO WIERZE-TAKŻE ŻE LOS MÓJ SIĘ ZMIENI I ZNAJDE MIŁOŚĆ SWOJEGO ŻYCIA-BO NAPRAWDĘ WIERZCIE MI CIĘŻKO JEST ŻYĆ W SAMOTNOŚĆI-NAWET MAJĄC SIOSTRY, BRACI, CZY RODZICÓW...