celebrowanie celebrytów ;)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Trafiony, zatopiony? Trafiony tak, zatopiony nie (25)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
04.03.2010 (16:54)
-
06.03.2010 (08:22)
-
06.03.2010 (08:31)kurcze niby nie mam nic przeciwko tej kobiecie, ale jak Ona działa na mnie denerwująco. Próbowałam oglądać Jej program, nie da się, Goście owszem ciekawi ludzie, ale sposób zadawania pytań, jej wypowiedzi, jej stwierdzania po prostu WKURZAJĄ mnie i mimo tego, że wysilam i zmuszam siebie do tolerancji wobec Pani Domagalik nie mogę, no nie mogę. Ta Jej pewność siebie jest TRAGICZNA. Współczuję wszystkim którzy współpracują z Panią M.D.
Czy ja jestem kopnięta? Czy może ktoś ma tak samo? -
06.03.2010 (09:30)ja mam tak samo ... no nie moge i juz, robi sie niby na jakas uwodzicielke
-
06.03.2010 (09:32)~baskurcze niby nie mam nic przeciwko tej kobiecie, ale jak Ona działa na mnie denerwująco. Próbowałam oglądać Jej program, nie da się, Goście owszem ciekawi ludzie, ale sposób zadawania pytań, jej wypowiedzi, jej stwierdzania po prostu WKURZAJĄ mnie i mimo tego, że wysilam i zmuszam siebie do tolerancji wobec Pani Domagalik nie mogę, no nie mogę. Ta Jej pewność siebie jest TRAGICZNA. Współczuję wszystkim którzy współpracują z Panią M.D. Czy ja jestem kopnięta? Czy może ktoś ma tak samo?
mam podobnie. jak dla mnie ciezkostrawna.
-
06.03.2010 (09:52)Mam dokładnie tak samo. Jej brakuje po prostu słów, ona gra wciąż niedopowiedzeniami. Zresztą...kogo ona nie wkurzała, skoro chyba z 4 mężów miała:):):). W każdym razie nic szczególnego, znalazła sposób na bycie "kimś". Robi wywiady ze znanymi, bo sama jest nijaka i szara, na dodatek z mnóstwem kompleksów.Cześć.
-
06.03.2010 (10:28)
-
06.03.2010 (10:47)To widac na 100 m! Po prostu M. D. nie jest kobieta. W tym tkwi tajemnica wszelkich zachowan, pomyslow, pytan jakie zadaje i rol jaki wybiera. Oczywiscie pod przykrywka inteligentnego dziennikarstwa, otwartosci i tolerancji czy psychoanalizy wg wlasnego pomyslu. M.D. jest jak tabloid dla dorastajacej inteligencji i to w pierwszym pokoleniu. Jej goscie - najczesciej, sa tacy sami.
-
06.03.2010 (12:31)Wywiad lelum-polelum.Urbański to dla mnie pajac.Jest tak przeciętny,że sam bym lepiej wypadł w prowadzonym przez niego programie.Zresztą jest znany tylko z tego programu.Jako aktor nie miałby żadnych szans w porządnym teatrze.Zbyt dużo małpuje i myśli,że jest mu z tym dobrze.
-
06.03.2010 (13:32)Dwoje nic nie znaczacych ludzi Takie pasozyty społeczne Obiboki Pustaki. Nic do zycia społeczenstwa nie wnoszą. Takie wielki nic zapatrzone w siebie Domagalik I Mniej niz zero Ubrański Dla mnie oni po prostu nie istnieja Powietrze Tylko troche cuchnace
-
06.03.2010 (13:33)ja bym głupkowatej,cynicznej i nie sympatycznej
Domagalik nic więcej nie powiedział!! -
06.03.2010 (14:11)
-
06.03.2010 (15:07)Wywiad ble,ble.Domagalik robi z siebie dziennikarkę pierwszej wody,ale jej pytania są zawsze głupkowate albo na poziomie przedszkolnym.
-
06.03.2010 (15:15)Nie jesteś kopnięta. Ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Oglądałem tylko wywiad MD z Szymonem Majewskim i po prostu nie wytrzymałem do końca i przełączyłem. Wojewódzki, Mołek, Wellman są o niebo lepsi od Pani Domagalik.
~baskurcze niby nie mam nic przeciwko tej kobiecie, ale jak Ona działa na mnie denerwująco. Próbowałam oglądać Jej program, nie da się, Goście owszem ciekawi ludzie, ale sposób zadawania pytań, jej wypowiedzi, jej stwierdzania po prostu WKURZAJĄ mnie i mimo tego, że wysilam i zmuszam siebie do tolerancji wobec Pani Domagalik nie mogę, no nie mogę. Ta Jej pewność siebie jest TRAGICZNA. Współczuję wszystkim którzy współpracują z Panią M.D.
Czy ja jestem kopnięta? Czy może ktoś ma tak samo? -
06.03.2010 (15:30)Pani Domagalik działa denerwująco.Jest taka lodowata,sztywna.Nie lubię jej
-
06.03.2010 (15:33)Nie trawię Urbańskiego! Żeby nie wiadomo jakie 'mądrości' przekazywał - po prostu nie trawię faceta..
-
06.03.2010 (15:48)z tego absurdu super dobrze zyje i utrzymuje 2 rodziny- po prostu plecie bzdury!
-
06.03.2010 (16:01)
-
06.03.2010 (16:34)Urbanski jest jeszcze celebrytą; Domagalik coś jej nie widać.
Domagalik gdy jeszcze była w TV "miała w oczach "weź mnie" nie brałem bo nie mam forsy, dla tych co mieli pewnie miała jakiś feler.
Ładna kobieta czy przystojny facet co się swobodnie z wdziękiem wypowiada się przed kamerą; nie ważne czy w reklamie czy czyta wiadomości zawsze zwróci uwagę oglądających. Dziwi mnie, że stacje wydają tyle forsy na celebrytów, my Polacy naród zawistny z definicji tego nie kupimy, po co dawać im kasę, chyba, ze pod stołem ją oddają!!!! -
06.03.2010 (17:18)