Guzik by zdziałała gdyby nie łapówki i znajomość uzyskane podczas bycia u korytka:)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
To człowiek tworzy metamorfozy (27)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
24.06.2010 (16:43)
-
25.06.2010 (09:16)gdyby miala 1000zl na wyplate to by myslała jak przyzyc a nie marzyc o wygladzie 18 latki.pozdrawiam!!!!!
-
25.06.2010 (09:24)A co to przepraszam jak sie ma znajomosci to sie odrazu chudnie? Czy to korytko moze dziala upiekszajaco?
-
25.06.2010 (11:20)A ja doskonale rozumiem p. Annę. Mam 35 lat, jeszcze rok temu ważyłam 66 kg przy 160 cm wzrostu. Byłam zakompleksioną, sfrustrowaną kobietą. Pomyślałam sobie, że tak dłużej być nie może. Sama muszę coś z tym zrobić. Schudłam 14 kg, zaczęłam się dobrze odżywiać. Zmieniłam fryzurę, wymieniłam garderobę. Częściej się uśmiecham, śmiało patrzę ludziom w oczy. Na metamorfozę nie wydałam żadnego majątku. A kiedy patrzę na zdjęcia sprzed i po, widzę dwie zupełnie obce osoby. Znajomi na ulicy mówią mi, że trudno mnie poznać...
-
26.06.2010 (09:44)Miałam nadzieje że mój ulubiony magazyn "Pani" nie będzie zapraszał na swoje łamy takich osób jak pani kalata, która jak dla mnie nie jest wzorem do naśladowania. Bo niby z jakiej okazji - że schudła, zmieniła się zewnętrznie, pracuje w Indiach. Przykre że zapomina się jakim była ministrem, w jaki sposób uzyskała pieniądze z odszkodowania z Pzu - ponad 1 mln zł za wypadek samochodowy - po tym jak jej głos poparcia utrzymał na stanowisku prezesa PZU. Podziwiamy jej przemianę zewnętrzną - a wydawało mi się że magazyn Pani pochwalał przede wszystkim przemiany wewnętrzne bohaterów swoich artykułów. Mam nadzieję, że to tylko "wypadek przy pracy'" i pani kaleta nie znajdzie się już w magazynie "Pani"
-
29.06.2010 (10:37)
-
29.06.2010 (22:20)
-
06.07.2010 (08:21)~aniaMiałam nadzieje że mój ulubiony magazyn "Pani" nie będzie zapraszał na swoje łamy takich osób jak pani kalata, która jak dla mnie nie jest wzorem do naśladowania. Bo niby z jakiej okazji - że schudła, zmieniła się zewnętrznie, pracuje w Indiach. Przykre że zapomina się jakim była ministrem, w jaki sposób uzyskała pieniądze z odszkodowania z Pzu - ponad 1 mln zł za wypadek samochodowy - po tym jak jej głos poparcia utrzymał na stanowisku prezesa PZU. Podziwiamy jej przemianę zewnętrzną - a wydawało mi się że magazyn Pani pochwalał przede wszystkim przemiany wewnętrzne bohaterów swoich artykułów. Mam nadzieję, że to tylko "wypadek przy pracy'" i pani kaleta nie znajdzie się już w magazynie "Pani"
Zgadza się - dziś jak widać króluje powierzchowność a nie konkrety i rzeczowość.
Szkoda, bo nie tak świat się zmienia na lepsze... -
06.07.2010 (19:22)Pierwsza konkluzja po tym tekście taka, że chyba powinnam pomyśleć o tym jak się uwolnic od dzieci i męża i zająć się tylko sobą i karierą. :)
Dobrze, że kobieta zadbała o siebie, ale aby poświęcić temu tematowi tyle miejsca, to przesada. Lepiej piszcie jak dbać o siebie i realizować się w życiu rodzinno -zawodowym jednocześnie. -
28.08.2010 (09:26)do nowego image nie pasował stary mąż? ŻENUJĄCE; dziwię się,że lansujecie POWIERZCHOWNOŚĆ
-
16.12.2010 (15:21)nawet jakby skalpela nie użyła to zastrzyki z botoksu,fotoodmładzanie itp. nie kazda moze sobie zafundowac!!!!, a takie pierdy,pierdy ze " natura" to dla naiwnych zostawcie
-
10.03.2011 (10:36)Typowa polska mentalność, zwłaszcza kobiet- zawiść, że inna jest ładniejsza i lepiej się jej wiedzie.
-
10.03.2011 (15:46)
-
10.03.2011 (15:49)
-
10.03.2011 (15:55)seriale pokazuja nam jak walczyc z przeciwnosciami - w koncu sa jego odzwierciedleniem. polecam szczegolnie "przepis na zycie", bo o "na wspolnej" nie wspomne :(
-
10.03.2011 (17:04)~ewamnie joga zaszkodziła, mam awersję do sacrum
Ale jak to joga zaszkodziła??? Właśnie miałam zamiar się tym zająć... To joga może szkodzić??? -
10.03.2011 (17:04)super to power dla tych którzy wiedzą , że chcą ale potrzebują "kopa"
dzięki -
10.03.2011 (18:01)Co za kretyński art. I jeszcze ta pani :) Chciałbym zobaczyc przemianę wiejskich kobiet w Polsce, lub robotnic z małych miast. Taaak natychmiast jada zza granicę, zostawiaja kopę dzieciaków w wiekuprzedszkolno-szkolnym pod opieka męża pijaczyny i ćwicza jagę :) A ja myslałam, że w polsce obowiazuje inny rodzaj jogi - modlitwa do Matki Boskiej i różaniec. Śmiech i żal.
-
10.03.2011 (18:03)O, jak ja lubię takie opowieści. Nic tak nie podnosi na duchu, jak czytanie o ludziach, którym coś się rozpadło, ale potrafili się zawziąć i dalej uparcie działać... Też tak chcę :)
-
10.03.2011 (18:17)~GostekCo za kretyński art. I jeszcze ta pani :) Chciałbym zobaczyc przemianę wiejskich kobiet w Polsce, lub robotnic z małych miast. Taaak natychmiast jada zza granicę, zostawiaja kopę dzieciaków w wiekuprzedszkolno-szkolnym pod opieka męża pijaczyny i ćwicza jagę :) A ja myslałam, że w polsce obowiazuje inny rodzaj jogi - modlitwa do Matki Boskiej i różaniec. Śmiech i żal.Wyluzuj Gostek - one też kiedyś przejrzą na oczy i to będzie koniec dla takich jak ty...