bzdura
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Taka miłość się nie zdarza (89)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
01.01.2010 (21:57)~Anonim...
-
01.01.2010 (22:02)~MatCo to oznacza że ludzie są mało atrakcyjni? Toż to czysty egoizm. Żyjąc tylko dla siebie i swoich celów jesteśmy wielkimiegoistami, żyjąc tylko dla rodziny jesteśmy mniejszymi egoistami. Człowiek żyje nie tylko dla siebie i własnej rodziny. Trzeba być potrzebnym innym, znanym i mniej znanym osobom. To kształtuje osobowość człowieka, a nie zaspokajanie prywatnych potrzeb. Sam mam rodzinę, jest dla mnie najważniejsza. Jednak inni ludzie, otoczenie, współpracownicy, zleceniobiorcy też są ważni, to świat, w którym żyję. Nie zamykam się na ludzi. Myśle, że to niedobre jest. Człowiek powinien być, wg mnie, użyteczny i potrzebny innym i też móc na innych liczeć. Nie mam wielu przyjaciół ale ich mam i wiem, że można na nich liczyć.
-
01.01.2010 (22:45)~takitamAle o Swoim pierwszym, trwającym 10 miesięcy małżeństwie to się nawet nie zająknęła...
-
02.01.2010 (02:34)~geezellczasami wiecej sie kluca niz kochaja ale pamieta sie tylko to co dobre.. naszczescie, ciekawe jak dlugo jeszcze ze soba wytrzymaja.? mam zwiazek podobny i wiem jak to jest, raz jest slodko raz okrutnie gorzko, i ciagla przeplatanka, ale Nam to odpowiada i tego wlasnie potrzebujemy.!
-
23.01.2010 (23:37)~s
-
23.04.2010 (22:12)~iza
-
05.11.2010 (21:55)~les06Bardzo lubię Pana Rozenka jako aktora i sądzę , że ma mądrą kobietę obok siebie
-
05.02 (09:35)~ewaJacki to chyba najwspanialsi faceci :) Ja tez mam meza Jacka, czekalam na niego 37 lat, jest wspanialym mezem, dobrym i troskliwym i tez mysle ze mnie nigdy nie zostawi, a jesli juz.. to trudno - nikt mi tego co mi dal juz nie zabierze :)
-
04.03 (20:40)~angelHarlequin. A kiedy będzie zdrada?
Przesłodzony tekst, za bardzo naciagany
-
Wasze komentarze (835)
-
W świecie kobiet (15)
-
Reportaże (0)
-
Prawdziwe historie (5)
-
Podróże (5)