zero elektroniki (oprocz budzika), wielkie loze ze srednio twardym materacem, koldra i poduszki tylko z miekkiego (nieklujacego) pierza, pokrywy 100% bawelna, nie ma lustra, a lozko ustawione jest 'glowa' w kierunku polnocy. Sypialnia jest tylko do spania i wiadomo czego, nigdy nie dyskutujemy w lozku, nie jemy w nim, przed spaniem zawsze wietrzymy przez 30 min, mroz czy upal, a do tego jest zawsze ladnie i gladko zascielone. Dlatego czujemy sie w nim jak para krolewska (-: ale ma to tez zle strony bo nigdzie indziej, nawet w dobrym hotelu nie spie tak dobrze i wygodnie.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Sprawy łóżkowe (16)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
31.08.2010 (12:33)
-
12.09.2010 (08:15)~hmm, ja mam sypialnie lawendowa zero elektroniki (oprocz budzika), wielkie loze ze srednio twardym materacem, koldra i poduszki tylko z miekkiego (nieklujacego) pierza, pokrywy 100% bawelna, nie ma lustra, a lozko ustawione jest 'glowa' w kierunku polnocy. Sypialnia jest tylko do spania i wiadomo czego, nigdy nie dyskutujemy w lozku, nie jemy w nim, przed spaniem zawsze wietrzymy przez 30 min, mroz czy upal, a do tego jest zawsze ladnie i gladko zascielone. Dlatego czujemy sie w nim jak para krolewska (-: ale ma to tez zle strony bo nigdzie indziej, nawet w dobrym hotelu nie spie tak dobrze i wygodnie.
-
12.09.2010 (09:35)
-
12.09.2010 (12:08)
-
12.09.2010 (14:02)~PaniKukulska niech to zamelduje koniowi to on sie wzruszy bo ma duzy leb
Może Pani ma za duży leb a nie Natalia -
12.09.2010 (14:29)
-
12.09.2010 (14:43)~PaniKukulska niech to zamelduje koniowi to on sie wzruszy bo ma duzy leb
A co, zazdrość zżera? Poznaj kogoś, a potem dopiero oceń. -
12.09.2010 (15:43)
-
12.09.2010 (19:05)pisze pani nad wezgłowiem upiełam welon ślubny - pani miała welon na głowie??? przecież to symbol czystości przedmałżeńskiej - a pani pisze, ze koleżanka oddała wam swoją sypialnię, pani sypiała z facetami a potem na głowę zakłada welon??? - dla ozdoby tak???? a on ma coś oznaczać a nie ozdabiać.
-
12.09.2010 (19:12)~do Pani Natalii Kukulskiejpisze pani nad wezgłowiem upiełam welon ślubny - pani miała welon na głowie??? przecież to symbol czystości przedmałżeńskiej - a pani pisze, ze koleżanka oddała wam swoją sypialnię, pani sypiała z facetami a potem na głowę zakłada welon??? - dla ozdoby tak???? a on ma coś oznaczać a nie ozdabiać.Welon- a coz to nie mozna sypiac przed tzw slubem katolickim??? czasy moherow juz minęły , kosciol to hipkoryzja i zaklamanie
-
12.09.2010 (19:23)~MariaWelon- a coz to nie mozna sypiac przed tzw slubem katolickim??? czasy moherow juz minęły , kosciol to hipkoryzja i zaklamanie~do Pani Natalii Kukulskiejpisze pani nad wezgłowiem upiełam welon ślubny - pani miała welon na głowie??? przecież to symbol czystości przedmałżeńskiej - a pani pisze, ze koleżanka oddała wam swoją sypialnię, pani sypiała z facetami a potem na głowę zakłada welon??? - dla ozdoby tak???? a on ma coś oznaczać a nie ozdabiać.
Oczywiście przed tzw. slubem katolickim sypiaj i uprawiaj seks do woli ale pani Natalia to podobno katoliczka.
Jest rożnica między ślubem kościelnym a sakramentem małżeństwa - ci co tę różnicę dostrzegają nie napiszą takiej bzdury jak poniżej - a tak na marginesie - czasy moherów nadchodzą bo mohery sa coraz młodsze nawet przypinają sobie mohoerowe brożki aby wszyscy wiedzieli, że wartości katolickie są dla nich ważne. -
12.09.2010 (19:25)czytajac komentarze zawsze stwierdzam to samo, zawiść, zawiść i jeszcze raz zawiść panuje wśród wiekszości z Was, nie skupiacie sie nad treścią, nad tym co autor ma na mysli, dla Was ważne jest kto kiedy i z kim spał, dlaczego nie ma kaszmirowej poscieli i tym podobne glupoty. Smutne to...
-
12.09.2010 (19:42)mam to wszystko a moze i wiecej od tych pseldo gwiazdek i sie tym nie chwale poco wogule to ^piszecie nakrecacie to srodowisko chyba ze jqk zwykle placa wam za pisanie onich
-
12.09.2010 (22:10)
-
12.09.2010 (22:38)Może ktoś się orientuje czyjego autorstwa jest środkowy obraz za p.Łapińską ?
-
12.09.2010 (23:10)