Brawa dla pani Karoliny! To kobieta silna i zdecydowana. Podziwiam jej ostry język, oglądam i lubię Magiel. To dziennikarka z prawdziwego zdarzenia. I jako jedna z niewielu osób z "medialnego towarzystwa" ma coś interesującego do powiedzenia. Wie czego chce i do tego dąży. Jeszcze raz: brawo!
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Słucham innych, robię swoje - część III (15)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
09.12.2009 (12:23)
-
09.12.2009 (15:42)
-
14.12.2009 (22:24)Pani Karolino ma Pani rację to wszystko prawda ale ile sił musi mieć człowiek - jednak zdecydowana większość społeczeństwa to masa bez zdania, opinii, a wszyscy Ci co przejawiają odrobinę subiektywizmu jest złe negowane odrzucane. Ogromna pochwała dla pracy- " w ciężkich warunkach"
-
20.12.2009 (21:45)Piszę ten komentarz z nadzieją, że przeczyta go Pani Karolina. Bardzo podoba mi się artykuł i to co robisz. Z wielkim upodobaniem słuchałem audycji w radiu PIN "w kinie i na kanapie" - mistrzostwo świata. Czasami ludzie gapili się na mnie jak stojąc w korku sam w samochodzie śmiałem się do rozpuku z Twoich tekstów. Teraz nie mam możliwości słuchania radia ale oglądam Magiel i co? Kocham Cię.
-
21.12.2009 (21:41)
-
27.12.2009 (01:24)Super dziennikarka . Jest mądrą kobietą, zdecydowaną, Wie czego chce od życia. Ma swój styl nie przejmuje się innymi co o niej mówią Tak trzymać.Brawa
-
30.12.2009 (10:15)Czy bycie brzydką musi nieść za sobą bagaż złośliwosci i msciwy wredny charakter? Pani Ka. nie "słucha" a PODSŁUCHUJE... nie "robi swoje" a OBRABIA tyłki wszystkim narzucając innym swój chory punkt widzenia. Okropna kobieta, jej bezpardonowy sposób bycia, irytuje i żenuje, a jej rozbiegane oczka.. nie potrafią spojrzec w kamerę nawet kiedy zwraca sie do widza, tylko świrują na boki w rozbieżnym zezie... dodając idiotycznej twarzy komizu.
A fuj! -
01.01.2010 (10:59)wobec innych bardzo krytyczna- w stosunku do siebie niestety bezkrytyczna pod każdym względęm.....
-
01.01.2010 (19:03)Nie podoba mi się styl oceniania ludzi przez tę kobietę. Rzeczywiście sprawia wrażenie zmierzłej zołzy. "Dzięki" Niej nie oglądam "Magla".
Kuba Wojewódzki też potrafi dopiec , ale przy tym ma w sobie odrobinkę szacunku dla innych. -
11.01.2010 (20:18)Bardzo mi sie podoba Pani Karolina jako dziennikarka. Serdecznie pozdrawiam!!!
Oby wiecej w mediach takich modych, inteligentnych ludzi z cietym jezykiem (i poprawnie uzywajacych jezyka polskiego).
Nie podoba mi sie za to ostatnio rozpopularyzowane w internecie psuedodziennikarstwo. Blizej mi do matury niz do emerytury a i tak zaczynam sie zastanawiac "czego teraz w szkolach ucza?" oraz "jak latwo niektorzy zostaja dziennikarzami". Paranoja jakas ...
Poza tym nie rozumiem dlaczego w tv czasami wystarczy zrobic sobie sztuczny biust zeby sie "wypromowac" ...
TV jednak jest medium z dzwiekiem i wazne CO maja do powiedzenia dziennikarze. Za malo moim zdaniem takich dziennikarzy i dziennikarek - jak Pani Karolina oraz np. Pani Dorota Wellman. Wszystko co sie teraz promuje jest takie nijakie alba glupie. :-(
-
15.01.2010 (13:01)Magiel- EXTRA (to dla tego programu kupilam satelite, zeby moc go ogladac poza Polska), tresc artykulu spojna z prezentowana osobowoscia autorki, ale zdjecie???? Pani Karolino przeciez Pani nie jest tak ulizana i "grzeczna"...... fe
-
16.01.2010 (22:48)
-
09.02.2010 (16:25)to pewnie jakas SUPER BABAKA nie kojarzę jej... ale fajnie gada. Ja też nie lubię lizać tylka komus kto mi sie nie widzi i nie mam zamiaru byc mila kiedy nie chce
-
11.02.2010 (18:38)co za INFANTYLNY bełkot. porwane opowiastki nie majace nic ze sobą wspólnego... koszmarna amartrszczyzna!
nie wiem czy to wywiad, czy opowiadanie, niedostateczny!!!! -
27.10.2010 (12:28)pani to mała-stara dziewczynka lubująca się w fakcikach-ploteczkach , sarkastyczna,pośmiewna i mało wartosciowa