Co to za nieświeży pasztet ten tekst? Redakcja tak od siebie udostępniła miejsce za free, czy za tą reklame ktoś (z małżonków) zapłacił? Epatuje nas Interia reklamami w 99% idiotycznymi, a za reklamę rodziny Sztabów nic nie wzięła? Nieładnie wobec czytelników portalu.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Punkty styczne (14)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
02.02.2010 (16:59)
-
02.02.2010 (17:39)A właściwie to co chcesz powiedzieć bo z twojego bzdurzenia to nie wynika?
-
02.02.2010 (19:48)A czy pan Adam ma czas coś podziobać czy też wstaje w pół numeru bo coś mu wpadnie do głowy ?
-
02.02.2010 (20:14)
-
02.02.2010 (21:37)a kim oni w ogóle są?
Nie znam ich.
Każdy nieznany człowiek może zostać opisany w interii?
Ciekawy jestem kiedy będzie o mnie i mojej małżonce.... -
02.02.2010 (21:41)
-
02.02.2010 (21:48)Jeśli oboje ludzi ma pasje,żyje nią i utrzymuje jeszcze z tego rodzine to super.To ma swoje dobre strony,ponieważ doceniają to,nie mają czasu na awantury,Kochają siebie i tolerują.Oby tak dalej.Panie Adami proszę nie zapominać ,ze kobieta to pamiętliwa osoba :)Z inf. wnioskuje ,ze jednak ciut za dużo Pan pracuje<moje odczucia> GRATULUJE udanego związku.
-
02.02.2010 (21:50)społeczenstwo tj brak punktów np ja i Sław np:)proste albo iskrzy albo nie maja gwiazdy jazdę i tam takie ,wybieram namietność np jak juz
oboje maja jeden punkt a potem kazdy w swoja strone no cóz i tak bywa łaczy ich iskrzenie trzepią się wtedy porażą i złażą widocznie nie mają życia tak naprawdę tak sie pieprz atrupy ale czy widzą różnicę:) noo mozna tpo rozwinąc ale kazdy ma swoją gazete no i wybór
a myślałąm ze mamy ze Sławkiem i to i to i iskrę a mamy zapałki;) -
02.02.2010 (23:55)Chłopie wiem co czujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam to mialem i mam.
tel znasz itp
Trzymajcie się oboje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
03.02.2010 (01:47)Znam ich od lat i napiszę tylko, że naprawdę dobrze do siebie pasują. Adam i Dotka - żyjcie długo i szczęśliwie. Uściskajcie Antka ode mnie!
-
03.02.2010 (02:32)Jest Pan przecietnym muzykiem, przebywalem na probach Idola i bylem zaszokowany, kiedy Pan podchodzil klikakrotnie do prostego utworu, ktorego Pan nie byl w stanie prowidlowo odegrac. to byl koszmar dla uczestnika/solisty, ktory musial kilka razy spiewac ten sam utwor na zywo przd kamerami TV Polsatu...ile nerwow Pan popsul tym mlodym ludziom to sie w glowie nie miesci... profesionalny artysta...hmmm.. I don't think so.
-
30.08.2010 (18:05)~darwinspołeczenstwo tj brak punktów np ja i Sław np:)proste albo iskrzy albo nie maja gwiazdy jazdę i tam takie ,wybieram namietność np jak juz
oboje maja jeden punkt a potem kazdy w swoja strone no cóz i tak bywa łaczy ich iskrzenie trzepią się wtedy porażą i złażą widocznie nie mają życia tak naprawdę tak sie pieprz atrupy ale czy widzą różnicę:) noo mozna tpo rozwinąc ale kazdy ma swoją gazete no i wybór
a myślałąm ze mamy ze Sławkiem i to i to i iskrę a mamy zapałki;)bardzo po polsku ;] -
19.12.2010 (10:14)
-
07.05 (22:50)Ja tak do konca to nie wierze w to,ze partnerka Adama jest taaaka szczesliwa...Wszystkie jej samotne chwile w jakims stopniu wynagradza z pewnoscia kasa,ktora on przynosi ale czy to naprawde najwazniejsze? Podziwiam ludzi,ktorzy maja pasje i zyja nia ale nie idzie to zupelnie w parze z posiadaniem rodziny,zony,dziecka...Czlowiek,ktory kazdy dzien poswieca na pracy,pasji jest egoista i jesli czuje ze TO daje jemu szczescie,powinien skupic sie tylko na tej sferze ale nie angazowac sie na powaznie w zwiazki,nie dawac innym nadzieji i budowac wlasne szczescie na niesazczesciu kochanej osoby bo chyba nikt mie wmowi mi,ze jego zona,partnerka jest taka szczesliwa,kiedy samotnie przyjmuje gosci,samotnie ich zegna,spedza cale dnie samotnie z dzieckiem bo jej maz tworzy se sluchawkami na uszach lub koncertuje bez pamieci....coz w tym szczesliwego...bynajmniej dla niej? Jest z niego dumna,ok...rozumiem ale co w tym przypadku z nia ? MA rolewiecznie czekajace j na odrobine uwagi i czasu kokochy ? SMutne to, za zadne pieniadze....