Sama prawda.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Nie odpuszczę (58)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
22.07.2010 (08:58)
-
22.07.2010 (09:02)Ale ona tragicznie wygląda. Ile operacji plastycznych ma ta pani ? Strasznie się oszpeciła .
-
22.07.2010 (11:52)Pani małgosiu-jestem żazenowana kiedy czytam wywiaz z tym pustakiem. Czy naprawde nie ma innych wokalistek w tym kraju-madrych i które naprawde swpiewaja z nie sieca tyłkiem????? Schodzicie na psy
-
22.07.2010 (12:33)~erPani małgosiu-jestem żazenowana kiedy czytam wywiaz z tym pustakiem. Czy naprawde nie ma innych wokalistek w tym kraju-madrych i które naprawde swpiewaja z nie sieca tyłkiem????? Schodzicie na psyto po co czytasz?
-
22.07.2010 (13:32)
-
22.07.2010 (14:35)Jak zwykle wszyscy którzy kiedyś byli w jej życiu opluwa w gazetach.Mówi że to jej wizje realizowała jej menadżerak, to pewnie wiedziała o tym co robi. Oczywiście jej to wtedy odpowiadało, a teraz po zakończonej wpółpracy wywleka wszystko i sama się wybiela. Pani Dodo proszę czy ma Pani ludzi za idiotów??? Przecież Pani cały czas bazuje tylko na swoich skandalach, ale w sumie jak ktoś ma aspiracje, żeby jeść w najlepszych restauracjach.... albo jeździć białym samochodem bez dachu... a warsztat muzyczny marny, mnóstwo operacji plastycznych i golizna. Ale w gazecie trzeba się pochwalić....Marna gazeta z tej "Pani" się robi.
-
22.07.2010 (15:54)jestem zafascynowany oda po tym wywiadzie przeczytanym.. utwierdzam sie w prrzekonaniu ze to madra i wartosciowa kobieta brawo DODA!
-
22.07.2010 (16:36)jak moze mowoic ze jej menadzerowie byli realizatorami jej wizji? i ze nie kreowali jej wizerunku? juz nie pamita jaka byla solarowa z brzuchem wywalonym na wierzchu? to Maja zrobila z niej czlowieka. powinna jej poodziekowac i zachowac do niej szacunek, a nie za kazdym razem pokazywac swoja niby wyzzosc. i mimo ze pochodzac z malego miasta tyle osiagnela to ani jej nie zazdroszcze ani nie sazanuje.
-
22.07.2010 (16:53)Jestem w szoku - jak można być aż tak człowiekiem zakochanym w sobie? Nie widzieć innyhc ludzi, którzy na jej drodze życia dali jej tyle. Co z Radosławem Majdanem który wprowadził ją na salony i sponsorował początek kariery? Co z p. Sablewską, która z bazarowej dziewuchy jaką była Doda na początku zrobiła jedną z najlepiej ubranych gwiazd w kraju? I jeśli ktoś nie wierzy tej zakłamanej gwieździe, że ona faktycznie sama do wszystkiego doszła, polecam filmik (tylko 2min. ale jakże wiele mówiące dwie minuty) na którym widać fragmenty z rozprawy Doda vs. Super Express. Po rozprawie Doda udzielała wywiadu dziennikarzom i ja troszkę poniosło - kto ją uspokoił - Maja!! To menagerka kreowała jej osobę, łagodziła jej wulgarny wizerunek. Ta kobieta nawet w obliczu sądu nie umie zachowac powagi. Więcej na plotek.pl
-
22.07.2010 (17:15)Ona coraz bardziej dziwaczeje. Rozumiem, kiedyś była młoda, piękna, nietknięta skalpelem, miała prawo byc głupiutka i wychwalac się pod niebiosa. Ale jak widzę teraz sypiącą się Dodę, wyglądającą bardziej jak transwestyta niz seksbomba, ze stuningowaną twarzą, jak 40-latka po 10 operacjach, która bredzi coś o międzynarodowej karierze i totalnym zakochaniu w sobie to widze, że tej dziewczynie nic nie pomoże. Człowiek może wyjsc ze wsi, ale wieś nie wyjdzie z człowieka. Ona naprawdę nie widzi, jak beznadziejnie wygląda. Menadżerka miała nosa, zostawiła ją w chwili, kiedy jej kariera dobiega końca. Kiedyś była jakaś, teraz jest brzydka, coraz głupsza, coraz bardziej denerwująca, nachalna. Ludzie są nią zmęczeni. W dodatku ta jej nowa płyta będzie wielkim niewypałem
-
22.07.2010 (17:55)i głupoty też jej nikt nie odbierze....
Czy Doda naparwde zasłuzyła na okładke PANI????? -
22.07.2010 (18:57)Doda jest mądra i manipuluje szołbiznesem bardzo inteligetnie. Głosu też jej nikt nie odbierze, Polacy są naprawdę zawistni, widzą w niej tylko prostaczkę.
-
22.07.2010 (18:58)
-
22.07.2010 (19:28)Też dziwi mnie fakt, że Doda jest na okładce "Pani", przy czym warto zwrócić uwagę, że już raz na niej była.
W kraju mamy wiele innych, ciekawych kobiet, o których chętnie bym przeczytała, dowiedziała się co myślą o świecie o zobaczyła ich sesję zdjęciową.
Czy tę pyskatą kobietę trzeba tak na siłę promować?
Uwielbiam "Pani", kuję co miesiąc, ale okładka w sierpniowa mnie zawiodła.
Czy tak zdecydowała Pani Domagalik? -
22.07.2010 (20:50)a jakby byla jakas Magdalena Środa albo Pani Kwaśniewska to ja bym znowu pomyslala ze po raz kolejny daja takie smęty;) bardzo lubie Dode szanuje za wytrwalosc i sposob na siebie jaki obrala. moim zdaniem nic tylko brac przyklad bynajmniej jesli chodzi o marzenia, które namietnie realizuje i pewnosc siebie z jaka podchodzi do zycia. no i piosenek tez chyba nie ma najgorszych;) ja tam jestem jej fanka mimo ze nie mam lat nastu i siana w glowie..doda pozdrawiam!!;)r
-
23.07.2010 (00:06)~ktośi głupoty też jej nikt nie odbierze....
Czy Doda naparwde zasłuzyła na okładke PANI?????Dorota to kobieta sukcesu!
Wiesz, posrod setki tych samych kwiatkow spiewajacych (za przeproszeniem) o d...e marynie, jakos trzeba sie wyroznic- Doda robi to na swoj, o dziwo, niezawodny sposob :-)
I tak, zasluguje na okladke PANI...czy to cos zlego??
Powodzenia!
-
23.07.2010 (03:32)doda zasluzyla na okladke PANI jest kobieta sukcesu,udawadnia,ze kazdy moze dojsc do celu,jesli tylko wytrwale do tego dazy.brawa
-
23.07.2010 (08:51)"PANI" traci sprzedaż, trzeba już i tutaj Dodę dać na okładkę.... nic nowego w tym wywiadzie nie mówi. Zmarnowane pieniądze.
-
23.07.2010 (08:55)~Justysiacudowny wywiad ! Doda to Królowa~!!
takie czytelniczki ma teraz Pani.... Brawo. -
23.07.2010 (08:56)~KarolinaJestem w szoku - jak można być aż tak człowiekiem zakochanym w sobie? Nie widzieć innyhc ludzi, którzy na jej drodze życia dali jej tyle. Co z Radosławem Majdanem który wprowadził ją na salony i sponsorował początek kariery? Co z p. Sablewską, która z bazarowej dziewuchy jaką była Doda na początku zrobiła jedną z najlepiej ubranych gwiazd w kraju? I jeśli ktoś nie wierzy tej zakłamanej gwieździe, że ona faktycznie sama do wszystkiego doszła, polecam filmik (tylko 2min. ale jakże wiele mówiące dwie minuty) na którym widać fragmenty z rozprawy Doda vs. Super Express. Po rozprawie Doda udzielała wywiadu dziennikarzom i ja troszkę poniosło - kto ją uspokoił - Maja!! To menagerka kreowała jej osobę, łagodziła jej wulgarny wizerunek. Ta kobieta nawet w obliczu sądu nie umie zachowac powagi. Więcej na plotek.pl
DOKŁADNIE!!!