Słucham Pana od 1990 roku i nie mam zamiaru przestać. Byłam na 2 koncertach i chcę Pana więcej w Polsce. Pozdrawiam, choć Pan tego nie usłyszy:(
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Nastawiony na przetrwanie (5)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.02 (19:06)~maliborska
-
06.02 (06:21)~max...[quote user=~maliborska]Słucham Pana od 1990 roku i nie mam zamiaru przestać. Byłam na 2 koncertach i chcę Pana więcej w Polsce. Pozdrawiam, choć Pan tego nie usłyszy....tylko nie nawal w majty z wrażenia jak ta Ruska....
-
06.02 (08:18)~maxxJako syn jednego z najwiekszych producentow telewizyjnych i znanej aktorki ,lenny był bezdomny a do tego mieszkał i ukończył szkołę w Bewerly Hils ...brawa dla autorki
-
06.02 (10:07)~Alek~maxxJako syn jednego z najwiekszych producentow telewizyjnych i znanej aktorki ,lenny był bezdomny a do tego mieszkał i ukończył szkołę w Bewerly Hils ...brawa dla autorkiDokładnie kto to pisał ?
-
07.02 (11:29)~ŻwirekJego płyta Time for A Love Revolution była kiepska. Jakbym słuchał dwóch piosenek wykonywanych przez amatorską kapelę z liceum. Jedna w tempie 4/4 następna 3/4 i tak na przemian. Piosenki bez melodii, czegokolwiek charakterystycznego dzięki czemu mogłyby utkwić w pamięci. Niektóre jakby gdzieś wcześniej słyszane. Albo ulepione z fraz innych utworów.
-
Wasze komentarze (835)
-
W świecie kobiet (15)
-
Reportaże (0)
-
Prawdziwe historie (5)
-
Podróże (5)