Wlasnie w ddtvn dominika powiedziala, ze nie jest dziewczyna nergala i nic nie wisi w powietrzu.....drodzy "dziennikarze"
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Narodziny nowej miłości (7)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
19.12.2011 (10:18)~sfgygtfrdftytfd
-
19.12.2011 (22:29)~anonimJa pieprze ona dzisiaj byla w DDTVn i mówiła że nic ją z nim nie łączy!! A wy daliście okładkę że jest jego dziewczyną!! Ale wtopa!!!! Dziennikarzyny hahahahh
-
27.12.2011 (01:12)~AlaDeath metalowiec na koncercie Rhiany ja (...) ale żenada wiocha masakra buahahaha :D
-
27.12.2011 (13:12)~dddr~AlaDeath metalowiec na koncercie Rhiany ja (...) ale żenada wiocha masakra buahahaha :D jak wogule jakas laska moze na niego leciec on jest oblesny w ym gejowskim golfie .... bleeeeeeeeeeeeee
-
27.12.2011 (17:17)~diablo~dddr jak wogule jakas laska moze na niego leciec on jest oblesny w ym gejowskim golfie .... bleeeeeeeeeeeeee~AlaDeath metalowiec na koncercie Rhiany ja (...) ale żenada wiocha masakra buahahaha :Dwyjełeś mi to prostu z ust
-
02.01 (20:06)~akkakto w ogóle i z jakiej racji kreuje tę nędzną kreaturę-słabego intelektualnie i mentalnie facecika,który nie potrafi sformułować sensownie jakiegoś zlepka myśli i idei,których do końca nie rozumie i które mu się po biednej łepetynie kołaczą- na jakąś gwiazdę-dla kogo niby ten cienki typek,mówiący co drugie słowo"kurde"j ma być gwiazdą,autorytetem,czy wzorem do naśladowania?przecież on nie potrafi sensownie skonstruować jednego zdania
-
05.02 (15:17)~ArekZAPOMINACIE O JEDNYM, ŻE TO CO ŁADNE, TO ZAZWYCZAJ PUSTE. MACIE PRZYKŁAD NA DODZIE, JEDNYM SIĘ PODOBA, DRUGIM NIE,. NIBY ŁADNA, BO ZROBIONA, CZYLI CAŁA SZTUCZNA, A ZARAZEM PUSTA, BEZ WYKSZTAŁCENIA..DLATEGO NIE WAŻNE, ŻE BRZYDKI, CZY BRZYDKA, ALE MA WNĘTRZE BOGATE, CO JEST W ŻYCIU BARDZO WAŻNE.!!! BARDZO.ŁADNA KOBIETA, CZY MĘŻCZYZNA PODOBA SIĘ OCZOM, A MĄDRA KOBIETA CZY MĘŻCZYZNA TO JEST DOPIERO SKARB!!!!!
-
Wasze komentarze (835)
-
W świecie kobiet (15)
-
Reportaże (0)
-
Prawdziwe historie (5)
-
Podróże (5)