Obrzydliwość.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Kryptonim: żona (38)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
16.07.2010 (06:41)
-
16.07.2010 (07:57)brawo - inność nie musi być od razu kojarzona z kontrowersyjnymi paradami. To również ciepło, przyjaźń, wierność, dobroć i ból uwięzienia we własnym ciele. Trzymam mocno kciuki za wszystkich bohaterów reportażu!!!
-
16.07.2010 (08:50)Zastanawiam się czy kobieta nie jest w stanie poznać, że zawodnik ma ciągątki do chłopców? Nie jestem kobietą więc nie wiem jak Wy tam macie kobiety z tym rozeznaniem :))) Przecież to chyba daje się wyczuć w zachowaniach, w gestach że kobieta dla takiego to nie jest ten temat :)
-
16.07.2010 (08:55)Niektórzy usiłują wmówic homoseksualistom, że ich "inność" to tylko propaganda mediów, skrzywienie psychiczne, które można leczyć, ze homoseksualizm tak naprawdę nie istnieje. I w efekcie tego pojawiają się takie tragedie
-
16.07.2010 (08:56)Jeśli nie mają pociągu do kobiet, dlaczego zawracają im głowę i niszczą im życie? Chcą żyć po swojemu, w parach homo - niech żyją nie raniąc Bogu ducha winnych pań. Uważam takie postępowanie za świństwo wyrządzone niewinnemu człowiekowi. Los lubi się mścić.
-
16.07.2010 (08:59)
-
16.07.2010 (09:07)gdyby nie piętnowano homoseksualizmu, nikt nie musiał by doprowadzać do takich dramatów! Każdy chciałby żyć godnie, spokojnie i w miłości, dlaczego gejom tego się odmawia? Dlaczego muszą okłamywać samych siebie i swoich najbliższych, by żyć w spokoju?
-
16.07.2010 (09:49)Coz - to jest zboczenie. A jako takie powoduje ze pekaja wszystkie moralne tamy, rowniez te ktore powstzrymuja przed oszukiwaniem innych.
-
16.07.2010 (09:52)
-
16.07.2010 (09:57)Ludziska coraz więcej pojawia się opini ,ze można to leczyć.NIe dajmy sobie wmówić ,że to jest norma.Bo tak nie jest.Nie akceptujmy tych parad.Jeśli już ktoś ma takie skłonności to niech się z tym nie obnosi publicznie.Nie jestem zdnym chomofobem.Ale drażni mnie obleśne zachowanie na ulicy,gdzie patrzą dzieci.Ni przyjmujmy argumentów ,że ktoś na tym zarobił.To nie powinno być mierzone tą miarą.Tu chodzi o moralność.
-
16.07.2010 (10:35)No cóż wynika z tego że homoseksualiści są bezwzględnymi tchórzami i kłamcami.Unieszczęśliwiają kobiety - które są przykrywką dla ich skłonności co jest obrzydliwe i powinno być moim zdaniem karalne.Oni zabierają kobietom z ich życia wiele lat.Może to zjawisko powinno być karalne i podciągnięte pod & tzw oszustwa matrymonialne!Nikt nie ma prawa krzywdzić innych aby zaspokoić swoje interesy.Wspólczuję tym kobietom.Oni wykorzystali te kobiety instrumentalnie - ich osobowości są chore bo z premedytacją krzywdzą innych
-
16.07.2010 (10:48)Zgadzam się z anonimową kate.
Jeszcze daleka droga przed nami. Wystarczy poczytać niektóre komentarze!
Smok wawelski pewnie nie ma zadnych ukrytych wad...
Tragedia! -
16.07.2010 (11:04)Homoseksualiści kłamią bo brakuje tolerancji w naszym społeczeństwie, na szczęście młode pokolenie jest bardziej uświadomione i tolerancyjne. Co niektórzy wystawiający tu komentarze mogli by brać przykład z 10-letniego Kuby z artykułu. Dobry artykuł.
-
16.07.2010 (11:57)Czego pragną kobiety? Adoracji, uwielbienia, pożądania, drogich markowych ciuchów i perfum, zagranicznych podróży, kwiatów no i tego, żeby facet nie spojrzał na żadną inną. I do tego żeby jeszcze przejął wszystkie obowiązki domowe, wychowywał dzieci, sprzątał, gotował, prał i odprowadzał dzieci do szkoły. Koniecznie powinien przygotowywać romantyczne kolacje ze świecami i po nich sprzątał. Szorowanie okien to obowiązek - wszak kobiety stworzone są do miłości. A co od siebie, drogie Panie? Cóż, odpowiedzcie sobie same. Niełatwo mieć zadbanego, nadzianego i dobrze ubranego, romantycznego faceta z klasą - nie geja. Moja żona - im starsza tym bardziej wredna. I nie pomagają tu kwiaty, kolacje przy świecach, wakacje zagranicą, wszelka pomoc przy obowiązkach domowych (nieudawana a faktyczna). Czego wy tak naprawdę chcecie?!? P.S. Gejem nie jestem. Choć czasem im zazdroszczę - że nie mają takich problemów.
-
16.07.2010 (12:59)To ciekawe, że najbardziej przeciwni homoseksualizmowi są ci, którzy najbardziej opluwają Kościół i w ogóle religię
-
16.07.2010 (13:12)no to jej zazdroszczę, tej twojej żonie, ja po zupełnie innej stronie, dbanie, zarabianie... i co a no nadmiar szkodzi, zepsułeś żonę zupełnie jak ja swojego męza, jeszcze bo 4 sierpnia mam 1 sza sprawę rozwodową. Dosyć. Powodzenia.
~EeeeeeeCzego pragną kobiety? Adoracji, uwielbienia, pożądania, drogich markowych ciuchów i perfum, zagranicznych podróży, kwiatów no i tego, żeby facet nie spojrzał na żadną inną. I do tego żeby jeszcze przejął wszystkie obowiązki domowe, wychowywał dzieci, sprzątał, gotował, prał i odprowadzał dzieci do szkoły. Koniecznie powinien przygotowywać romantyczne kolacje ze świecami i po nich sprzątał. Szorowanie okien to obowiązek - wszak kobiety stworzone są do miłości. A co od siebie, drogie Panie? Cóż, odpowiedzcie sobie same. Niełatwo mieć zadbanego, nadzianego i dobrze ubranego, romantycznego faceta z klasą - nie geja. Moja żona - im starsza tym bardziej wredna. I nie pomagają tu kwiaty, kolacje przy świecach, wakacje zagranicą, wszelka pomoc przy obowiązkach domowych (nieudawana a faktyczna). Czego wy tak naprawdę chcecie?!? P.S. Gejem nie jestem. Choć czasem im zazdroszczę - że nie mają takich problemów.
-
16.07.2010 (13:46)Czytałam ten tekst i pojawiła się u mnie "gęsia skórka".
Bardzo współczuję kobietom skrzywdzonym w taki sposób.
Jeszcze tyle dobrego, jak prawda wychodzi na jaw zaraz po ślubie - kiedy z takiego związku nie ma dzieci. (Nie będę rozwijać tematu w tym kierunku dzieci z takich związków... - temat morze!)
Jednak ja sama, jako nastolatka zakochałam się młodzieńczą miłością w moim koledze, z którym bawiłam się jako dziecko na podwórku, widywałam w codziennym życiu, a później spotkaliśmy się w jednej klasie technikium, no i nawet siedzieliśmy w jednej ławce. Byłam w nim bardzo zakochana. Jednak jemu podobały się inne dziewczyny: bardziej wyrafinowane. Później, po latach, został przyjacielem mojego domu i rodziny, którą założyłam. Byłam jedną z pierwszych osób, która dowiedziała się od niego o odmiennych zainteresowaniach seksualnych. I tak naprawdę dopiero wtedy zrozumiałam dlaczego mnie kiedyś odrzucił i nie był mną zainteresowany.
Ja w międzyczasie założyłam rodzinę i urodziłam mojego upragnionego synka. Kontakty przyjacielskie utrzymywaliśmy dalej, bo totalnie nie przeszkadzają mi w życiu preferencje seksualne moich przyjaciół.
Minęło już ponad 23 latra....
Dużo przez te lata rozmawialiśmy ze sobą o problemach moich i jego.
Wiem, że długo był nieszczęśliwy, bo nie znalazł swojej miłości zycia. Tzn. znalazł - ale w jakimś momencie nie był pewny co czuje i zaniedbał - czego żałuje do dziś.
A wracając do naszych rozmów, kiedy zapytałam czemu nie spróbuje w związku hetero, to kiedyś powiedział mi tak: nie chcę skrzywdzić żadnej kobiety, która mnie pokocha, nie chcę skrzywdzić mojego ewentualnego dziecka. Wolę żyć własnym życiem. I to bardzo w moim Przyjacielu szanuję. -
16.07.2010 (13:57)Dlaczego tyle hałasu o nic?
Problem marginalny, jesli nie fikcyjny.
Myślę że ciekawszym artykułem byłby o nieszczęśliwych kobietach porwanych przez UFO. -
16.07.2010 (14:09)ha ha bo to wina kobiet,po co się pchają homośiom do łóżka a potem są zdziwione...
-
16.07.2010 (16:43)przezylam dokladnie to samo, do dis nie wiem jaka byla prawda, ociezko do niej dojsc