Maleńczuk robi z siebie idiotę a brukowce robią mu reklame. Artysta z niego żaden.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Jestem menelem, ale w dobrych ciuchach (140)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
15.01.2010 (13:36)
-
15.01.2010 (13:42)bufon zarozumialy!!!!!!!!!!!!! jakby jeden mial portki !!!!! palant......
-
15.01.2010 (21:49)Ten fragment to jeszcze nic. Narcyz chełpi się, ile kobiet zdemolował, że kobiety przez niego płaczą. Jednocześnie mówi, że kocha kobiety i że ich nie ceni. Jego ideał to kobieta ładna, ale intelekt jej niepotrzebny, nie musi mieć nawet zainteresowań. Czyli co? mięso!!! W którymś zdaniu pogardliwie mówi o "babie z rybnego". Nigdy więcej nie pozwolę skalać swoich uszu jego tzw. twórczością. Płytę, którą dostałam w prezencie, już połamałam.
-
16.01.2010 (07:36)Boże!chroń nas od takich artystów,nic w nim skromności.Nie zna znaczenia słowa artysta skoro tak o sobie pisze,człowieku opamiętaj się!!!!
-
16.01.2010 (08:03)No cóż, jeśli ktoś był menelem to takim pozostanie bez względu na ciuchy ..... Żal.pl
-
16.01.2010 (08:19)A ja mam trochę więcej lat niż Maleńczuk i uwielbiam słuchać jego piosenek.Jest ekstrawagancki , ale wielu artystów znacznie gorzej się zachowuje, że nie wspomnę o " normalnych " menelach , których spotykamy na co dzień w eleganckich garniturach. Każdy może słuchać kogo chce i wlasne opinie wyrażać . Jeśli mi się coś nie podoba , to nie znaczy , że jest BE. Ale ci tu piszący , to sami znawcy i krytycy. Żałosne !
-
16.01.2010 (08:24)M.M. to człowiek który nie myli fikcji z rzeczywistością,mówi to co myśli-co dla niektórych ludzi jest niewygodne,nie stara się udawać kogoś innego, jest sobą. Maleńczuk na prezydenta!
-
16.01.2010 (08:27)Myślcie sobie co chcecie a ja uwielbiam piosenki Maleńczuka, .każdy ma swoje życie i jak żyje jego sprawa...pozdrawiam prawie 50 latka :)
-
16.01.2010 (08:32)Nie wiem, co jeszcze przeczytam w dalszej części artykułu, ale napiszę na co ja zwróciłam uwagę w tym, Maleńczuk umiał się odnaleźć w nowej sytuacji, co nie wszyscy potrafią, szanuje otoczenie w które wszedł, uczy sie od nich, o czym wyraźnie mówi. Pani, która pracuje dla niego ma dobre zdanie o nim, więc musi być dobry dla niej, bierze pod uwagę potrzeby córek. Ponosi konsekwencje swoich czynów- nie poszedł do wojska, za to poniósł karę. Inni uciekali za granicę, bojąc się ponieść konsekwencje w postaci więzienia- o co Wam chodzi?? Wciąż uczy się życia, jest szczery w tym co mówi i za to psy na nim wieszacie?? Ilu z was ucieka od odpowiedzialności za swoje czyny, ilu z was nie podejmuje żadnych kroków aby zmienić swoje życie, bo boi się ryzyka ? Umiecie się tylko mądrzyć, stąd mamy taki rząd jaki mamy, bo większość z nas jest właśnie taka , jak Wy! Widzicie to co złe, a na dobre rzucacie zasłonę milczenia. Skupcie sie na tym co dobre, traktujcie innych, tak jak byście chcieli, aby was traktowano!
-
16.01.2010 (08:32)
-
16.01.2010 (08:33)
-
16.01.2010 (08:34)Wielka szkoda że Maleńczuk tak nisko upadł (czytaj: wzniósł się na wyżyny medialno-papczanej popularności), ostatnio pogrążył się jeszcze bardziej wypowiadając nazistowskie poglądy, że jakoby artyści, nowi ubermensche mogą więcej niż szaraczki (to w kontekscie kokainowych nagrań pewnego senatora). Żenada.
-
16.01.2010 (08:43)Oj jak trudno nie byś kimś!! Ale Maciejowi sie udało. Nie został księgowym, inżynierem, nauczycielem niemieckiego. Nie ukończył szkół, skazany prawomocnym wyrokiem, zawód ślusarz. Znam takich wielu. Ale żaden Opola nie wygrał, płyt nie nagrał. A te jego gadki wywiadziki - jaja sobie z was robi i tyle. Artycha tyle jest warty ile wygra ze swej gitary, ile wywali z gardła. No i teksty. Kto ich nie rozumie nich słucha cerekwickiej.
-
16.01.2010 (09:03)jest jaki jest niema czym się szczycić jeśli chodzi o charakter ale mówi i prawdę o sobie to jest cenne jego piosenki nie wszystkie mi się podobają ale są niekiedy rzeczywiste i prawdziwe z których można się pośmiać.
-
16.01.2010 (09:08)
-
16.01.2010 (09:17)
-
16.01.2010 (09:22)Maleńczuk, ma dobry słuch i głos, który teraz powinien
wykorzystać, nagrywając płyty, ze znanymi utworami
z dawnych lat. Pp to mu pasuje i wychodzi.
Za kilka lat, skutki menelowskiego życia, dadzą o sobie
znać w braku zdrowia i.. głosu. -
16.01.2010 (09:25)Bardzo ważny artysta, wraz z Waglewskimi rulez, a wy z tymi opiniami wynocha do pudelka,albo do roboty, bo pisanie idzie wam jak myślenie - źle!
-
16.01.2010 (09:41)Co Wy ćwoki wiecie o Maleńczuku, oceniajcie swoich starych, co oni zrobili w zyciu, bo pewnie są w tym samym wieku. !!!!!! To super gość i artysta!!! Poznałem go osobiście jestem jego fanem!!!!
-
16.01.2010 (09:52)Nie krytykujcie mnie za to, że przyznaję się do bycie menelem! Za takiego się uważam i nic Wam do tego. Pamiętajcie też, że mam przyjaciół w bojówce Cracovii, więc radzę żebyście mnie nie krytykowali.