No, on już tak niestety wygląda! na Rysia z Klanu!
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Inni niż myślisz (15)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
26.01.2010 (12:20)
-
29.01.2010 (15:21)Wierzyłam w to, że pan Piotr Cyrwus ma drugie oblicze; dzięki Waszemu artykułowi kamień spadł mi z serca, ponieważ nie przepadam za Ryśkiem z Klanu - z przyjemnością i ogromną ciekawością obejrzę spektakl w teatrze z udziałem tego aktora. Acha, świetne sesja, na zdjęciu w tle pan Cyrwus wygląda jak dawny Gary Oldman
-
30.01.2010 (09:42)twierdzi ze nie pije a niedawno widzialam zdjecia jak przechylal jeden za drugim....szmery bajery......
-
30.01.2010 (23:48)Widziałem pana w teatrze i na prawdę jest pan świetnym aktorem. Niestety dość charakterystyczny wygląd w połączeniu z charakterystyczną postacią i sporym zasięgiem serialu zrobił swoje. Podobnie, jak u Grabowskiego, ale to są już minusy roli w serialu. Mam nadzieję, że będzie więcej ciekawych ról telewizyjnych dla pana. Trochę z panem dzielę ból, bo ciapowaty Rysiek jest moim imiennikiem. Pozdrawiam!
-
31.01.2010 (13:58)Gdy zobaczyłem go w "Panu Tadeuszu", wiedziałem, że mógłby świetnie grać inne role.
-
31.01.2010 (16:20)No to o co chodzi w tej naszej sztuce?Chwalony już za mlodu,jako talent,gra przez tyle lat ciamajdę?Żyjemy w czasach wlasnego zaklamania.Może to jednak wina TVP,że mysli o olądalności,kosztem mlodych aktorów.Tak jak Frączewski rozmienil się na drobne...
-
03.02.2010 (00:54)dobry jest gościu. Rychu, trzymaj klasę i więcej mocnych ról. Zagraj bandytę jakiegoś, bo na pewno to potrafisz. To może być ciekawe, tak jak Williams w Zdjęciu w Godzinę albo w Bezsenności
-
05.02.2010 (11:15)pamiętam jego znakomita kreację w "Do piachu " świetna sztuka.
koniecznie musi zagra c Ryska ale z klanu corleone wtedy zgubi łatke która zaczyna byc stereotypem -
05.02.2010 (12:17)Z pełnym szacunkiem dla talentu p. Piotra Cyrwusa , ale rolę Zenka w " Złotopolskich" grał Bartłomiej Topa. :)
-
05.02.2010 (15:50)DLA MNIE,ŻEBY NIE WIEM JAKĄ POWAŻNĄ-DRAMATYCZNA ROLĘ ZAGRAŁ TO I TAK NA ZAWSZE (NIESTETY DLA NIEGO) ZOSTANIE NAJWIĘKSZĄ PIERDOŁĄ W POLSKICH SERIALACH - RYSIEM.TAK TO JEST JAK SIĘ TAK DŁUGO GRA JEDNĄ ROLĘ(ZWŁASZCZA TAKĄ SPECYFICZNĄ) - POTEM JUZ JEST TYLKO IDENTYFIKACJA Z TĄ POSTACIĄ.ON NAWET W ROLACH DRAMATYCZNYCH , HISTORYCZNYCH MNIE ŚMIESZY I MI NIE PASUJE.....
-
05.02.2010 (21:08)
-
05.02.2010 (23:55)A ja Rysia prywatnie dokładnie 6 lat temu widziałam z młodą, sliczną blondyneczką w kawiarni koło Zamku. Pewnie z żoną bo miłość kwitła :)
-
05.02.2010 (23:56)gośćZ pełnym szacunkiem dla talentu p. Piotra Cyrwusa , ale rolę Zenka w " Złotopolskich" grał Bartłomiej Topa. :)dokładnie - brawo za spostrzegawczość :)
-
06.02.2010 (06:46)Uwielbiam Rysia z Klanu. Ciepły, spieszący każdemu z pomocą , odpowiedzialny i to widac tez w jego postaci. Pozdrawiam pana Piotrusia i życzę dalszej owocnej pracy w zdrowiu i szczęściu..
-
07.02.2010 (20:31)Piotr Cyrwus - Rysio z Klanu
Bartłomiej Topa - Zenek ze Złotopolskich
Krzysztof Kiersznowski (chyba) - Wąski z Kilera
W artykule na portalu nie ma błędu,to tylko fragment tekstu o aktorach "jednej roli". Reszta (Zenek,Wąski) w miesięczniku ;)