dlaczego dramat od razu
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Egzamin z tolerancji (268)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
08.06.2010 (00:30)
-
08.06.2010 (00:40)~telerMożna byś szczęśliwym gejem i szczęśliwym mężem? I obie formy seksu praktykować? To jest właśnie najczystszy kliniczny przypadek rozdwojenia jaźni. To się skutecznie leczy. Tego absolutnie nie można kultywować, bo to tylko pogarsza psychiczny stan chorego. ~geyTak a małżeństwo mężczyzny z kobietą jest po grób usłane różami...<br>
Można byś szczęśliwym gejem i szczęśliwym mężem....
co za bzdury, dlaczego homoseksualizm to choroba? żaden lekarz ci tego nie powie, no oprocz ksiedza wniedziele:D -
31.10.2010 (13:37)A po co miałby to dodawać? Ty też zawsze podpisujesz się Hetero?? Żenada poprostu
-
31.10.2010 (13:40)Hm Tomasz...mój pies skacze ZAZWYCZAJ na psy, nie suki!! oczywiście dowodów naukowych nie mam aczkolwiek kilka zdjęć owszem heh.Tylko tu nie mam jak wstawić
-
31.10.2010 (13:41)~ramboHomoseksualizm to klasyczna psychopatologia.Taaa....jakoś na studiach niczego takiego nie mówią.:P
-
18.05.2011 (23:05)wiesz normalny, chcialbym uslyszec za jakies 20 lat. kogo, badz nawet co sam wychowales, chyba, ze juz masz efekty? mam 35 lat jetem homoseksualista, pedziem i jak kto woli, z tym sie urodzilem i tak zyje. moja matka nie musiala sie z tym godzic, bo mnie kochala, kocha i kochac bedzie. Dla niej jestem soba i jej synem. wspolczuje rodzicom, ktorzy nie potrafia zaakceptowac wlasnych dzieci. To jest dopiero patologia. i nie chodzi mi o sama orientacje, powodow do odrzucenia moga byc miliony. homoseksualiste mozesz wyslac do psychiatry a noworodka do kliniki estetycznej. pomarszczylo sie wtrzykniemy botoks. nie popadajmy w skrajnosci. ~normalnychorzy rodzice. jesteś chorą matką Anno. wychowałaś chorą córkę i po twojej rodzinie nic nie zostanie. zero wnuków, zero pociechy na stare lata. ale na to zasłużyłaś. jak czytam Twoje słowa to uważam że pustota Cię do tego doprowadziła.
-
18.05.2011 (23:15)tak:) spojrz na domy zlotej jesieni, nikt nie chce odchodzic sam ani wsrod ludzi ani wsrod zwierzat, Pani ma kolezanke a Pan kolege itd, nie wszystko musi swiadczyc o zachowaniach homoseksualnych, ale taka jest natura i tak nas stworzyla A sam homoseksualizm, czy jest choroba? homoseksualisci moga wyleczyc Ciebie z wlasnych chorob i to nie jest dobitne i niczegi nie sugeruje, sam jestem homo i moglbym pisac i pisac ale po co? skoro wielu uwaza to za chorobe a pozostali uwazaja za sensacje, tudziez mode?.~tomaszczy w przyrodzie samica łączy się z samicą? a samiec z samcem? proszę biologów o podanie ewentualnych przykładów wraz z próbami wyjaśnienia tego stanu rzeczy przez naukę. dziękuję.
-
18.05.2011 (23:28)marry dolacz jedna kwestie, hetero, kto z kim sypia i dlaczego? homo nie moze a hetero z kazdym itd. gdybym . mimo, ze jestem homo i tu nie doszukuj sie oceny negatywnej, natomiast u mnie bys oblala. nie mozna popadac w skrajnosci, zlotego srodka nie da sie znalezc, poprostu jest jak jest, dlaczego rak zabija ludzi, dlaczego istnieje homoseksualizm? ludzie gina w wypadkach samochodowych. nie lubie wracac do historii ale czlowiek czlowiekowi .....i nie szukajmy wytlumaczenia natury, bo jesli ktos to sworzyl tak musi byc, natura tez sie moze mylisc jak kazdy, personalizacja pelna:) dla uzupelnienia swoich badan wejdz na czaty uzyj nicka facet facetowi itd. nawet na podstawie 200 komentarzy nie mozna tworzyc teorii. a jedynie domniemywac itd.~MerryJestem w trakcie pisania pracy lic. na temat homoseksualizmu, nikt z nas tak naprawde nie wie co Ci ludzie przezywaja i jak boją sie ujawnienia swojej orientacji! Wszystim nam jest łatwo ich oceniac i krytykować, a tak naprawde każdy z nas mogłby być taki sam jak oni! Uważam ze należy sie pogodzić i zacząć akcepować fakt ze osoby homoseksualne są i że choćby pewnie niektórzy chcieli nie znikną z dnia na dzień!!! BADZMY SPOŁECZEŃSTWEM TOLERANCYJNYM!