PIEKAN POSTAWA RODZICOW W DRUGIM PRZEDSTAWIONYM TEKSCIE. SMUTNA OSTATNIEGO...
Komentarze
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Egzamin z tolerancji (268)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
04.03.2010 (23:21)
-
06.03.2010 (07:32)chorzy rodzice. jesteś chorą matką Anno. wychowałaś chorą córkę i po twojej rodzinie nic nie zostanie. zero wnuków, zero pociechy na stare lata. ale na to zasłużyłaś. jak czytam Twoje słowa to uważam że pustota Cię do tego doprowadziła.
-
06.03.2010 (07:36)
-
06.03.2010 (07:44)Natura sobie radzi z tymi problemami. Czytadła i inne mass media robią młodym ludziom wodę z mózgu - homoseksualizm nie jest bowiem żadnym normalnym zachowaniem.
-
06.03.2010 (07:53)Normalny!? Czyżby? Na czym polega ta Twoja normalność? Tylko nie pisz o normalnych relacjach , normalnych, przypisanych rolach i innych bla, bla. Myślę, że Twoja wypowiedź wynika ze strachu przed tym, że Twoja córka lub syn okażą się homoseksualistami. Wyprzesz się ich? To też będzie normalne? Zasługujesz na taki strach. Nic nie wiesz o życiu autorów wypowiedzi, a oceniasz ich kategorycznie i jednoznacznie. Uchowaj Boże przed Twoją "normalnością"!
-
06.03.2010 (07:54)czy w przyrodzie samica łączy się z samicą? a samiec z samcem? proszę biologów o podanie ewentualnych przykładów wraz z próbami wyjaśnienia tego stanu rzeczy przez naukę. dziękuję.
-
06.03.2010 (07:58)wśród populacji żyraf jest ponad 60% osobników homoseksualnych, nie czytają "czytadeł" ani nie oglądają "mass mediów", to też ssaki jak ludzie, ponadto są też pingwiny, koty, gęsi, także teoria o nienormalności, sprzeczności z naturą automatycznie upada.
-
06.03.2010 (08:01)homosex facetów jak i kobiet to z punktu widzenia medycznego jak i przyrodniczego to zboczenie zachowania obyczajowego a ci co to tak nagłaśniają i propagują to zboki do kwadratu i to tyle na ten temat.
-
06.03.2010 (08:16)ze tak polacy [przezywaja i dramatyzuja normalne zachowanie jakim jest homoseksualizm to wina kosciola katolickiego zaklamanego i stworzonego tylko dla heteroseksualnych,ponizajacego i przesladujacego np homoseksualnych a biblia zostala wymyslona przez wiesniakow i jest tylko folkrorem wiejskim sluzacym do zarabiania pieniedzy.Nalezy zmienic myslenie polakow doo homoseksualizmie tak jak zmieniono o leworekich zmuszanych kiedys do poslugiwania sie prawa reka tak przez wieki kosciol zmuszal homoseksualnych do zycia heteroseksualnie co nie jest zgodne z ich natura.Kosciol narobil ogromnych krzywd ludziom i powinien odejsc i nie przeszkadzac ludziom a jego masze powinny byc jedynie traktowane w charakterze rozrywki folkloru wiejskiego.Jezus tez nim byl
-
06.03.2010 (08:16)
-
06.03.2010 (08:44)Do tego jeszcze należy dodać winę za deszcz i gradobicie i że ...że...
Homo is cool...Adam była kobietą. -
06.03.2010 (08:48)
-
06.03.2010 (08:49)zgadzam się z poprzedniczką, zajmijcie się sobą i swoją sypialnią a nie sypialnią innych, każdy ma prawo do szczęścia i jeśli bycie z osobą tej samej płci jest dla niej szczęściem i miłością to czemu nie
-
06.03.2010 (08:51)
-
06.03.2010 (08:52)Jestem w trakcie pisania pracy lic. na temat homoseksualizmu, nikt z nas tak naprawde nie wie co Ci ludzie przezywaja i jak boją sie ujawnienia swojej orientacji! Wszystim nam jest łatwo ich oceniac i krytykować, a tak naprawde każdy z nas mogłby być taki sam jak oni! Uważam ze należy sie pogodzić i zacząć akcepować fakt ze osoby homoseksualne są i że choćby pewnie niektórzy chcieli nie znikną z dnia na dzień!!! BADZMY SPOŁECZEŃSTWEM TOLERANCYJNYM!
-
06.03.2010 (09:07)~tolerancyjnyA niech śpi nawet z innym gatunkiem byle nie truł, że to jest wporzo.Dodam jedynie, że demonstracja takiej orientacji publicznie i zmuszanie normalnych ludzi do tolerowania tego jest już samo w sobie nie moralne zmuszające ich jakby przez przymus do co najmniej tolerancji. A to jest po prostu prywatna sprawa każdego z nas z kim mu dobrze, nie ma żadnej potrzeby ogłaszania tego światu.
-
06.03.2010 (09:08)tak ich stworzono i niestety trzeba z tym się pogodzić.Toleruje takie osoby ale jak słyszę o małóżeństach homoseksualnych i adobcji przez nie dzieci to chetnie bym zrobił dla takich obóz i niech tam sobie bytują(kopulują)
-
06.03.2010 (09:24)brak mi slow zeby opisac jacy glupi i zacofani jestescie Polska i Polacy nigdy sie nie zmienia...marek-zgadzam sie w 100% procentach z Toba..polowa komentujacych tutaj to pewnie mohery albo ich wnuki ktorych rodzice ucza nietolerancji gniewu i ALKOHOLIZMU..Bo niestety taki jest obraz Polski!Zal mi was ludzie
-
06.03.2010 (09:31)Tak, jest nam ciezko i to bardzo!Ja zeby normalnie zyc musialam uciec z Polski.Dzis zaluje ze od razu nie przyznalam sie rodzicom, ze jestem lesbijka. Dopiero po latach za granica zrozumialam ze nie mam sie czego wstydzic.Dzis zyje z Kobieta i niewyobrazam sobie niczego innego.Mam prace dom i jak kazdy czlowiek wzloty i upatki.
Moja Mama jest bardzie tolerancyjna niz myslalam, moj Tato nigdy sie o mnie nie dowiedzial czego tez zaluje ale czasem strach robi z ludzi tchorzy....pozdrawiam -
06.03.2010 (09:32)