..a teraz to już muszę pójść do kiosku, żeby przeczytać wywiad do końca.. Pozdrawiam serdecznie. Czytelniczka.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Domagalik i Warlikowski (8)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
26.05.2010 (19:32)~.
-
28.05.2010 (16:30)~kasia
-
30.05.2010 (17:42)~sarra
-
25.06.2010 (20:57)~alba~.... Czytelniczka.
Bylam na jego sztuce" Apolonia".Tlumaczenie na j. fr. dobrze oddawalo sens sztuki,przeslania.A widzowie po 3 g. opuszczali widownie.Bylo mi zal,ze o Apolonii nie dowiedzieli sie francuskojez. widzowie.Tego nie przemyslal.Eksperymentowac trzeba w Polsce.Sztuka miala ciekawa koncepcje.Wyszlismy z teatru po polnocy, w styczniowa noc, na wino. -
02.07.2010 (10:32)~czytNiewątpliwie w ogóle wydziwia się i eksperymentuje dziś w Polsce. Niestety. Szkoda, że coraz mniej tradycyjnych inscenizacji oraz strojów z dawnych epok a reżyserzy mogą już niemal wszystko. Niedobrze,że np do teatru operowego ostatnio przeniknęły gwiazdy show biznesu i projektantów a ważne tradycje, muzykę odsuwa się jakby na plan daleki.
-
02.07.2010 (22:03)~Wojtekja wiem jedno,ze szczyt bolu jest miec pieszczoty z jezem w ulu,a Teatr ajajaj to nie to samo
-
03.07.2010 (04:29)~zuzawysokie obcasy moze kozaczki bez obcasów co nie bedzie lekki teatr:)?
moze pan łapicki wytłumaczy
cięcia
jak u niego cierpienie wygląda i nowy teatr:) ból przyjemny nie szkodzi ze chory
a potem o tym jak się znieczula jakby nie było
dojdziemy do OPERACJI I JEJ SYSTEMU
naukowo oczyiwscie:) filozofia i gra i jak ptaki? o tej porzesłychać ich śpiew
umieć zabić- wystaczy tylko byc fizykiem zapytaj sie prof Abramowicz:)) ona wie jak się to robi
moze napisac jak się otwiera -mózg w takich operacjach -
28.11.2010 (02:54)~MariaA ja chodziłam z Warlikowskim do I LO w Szczecinie,siedział za mną na polskim i nieraz podpowiadał.Poza tym zawsze był swietny jako kumpel.Ma brata Ryśka,też chodził z nami do jednej klasy.To były super czasy.
-
Wasze komentarze (835)
-
W świecie kobiet (15)
-
Reportaże (0)
-
Prawdziwe historie (5)
-
Podróże (5)