Z pierwszej historii można by film nakręcić! Się rozczuliłam. :)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Będziesz tatą, co ty na to? (13)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.09.2010 (08:47)
-
05.09.2010 (11:25)ja mam podobna sytuacje jak kobieta z pierwszego artukulu..a nawet gorsza..moj partner chcial dziecko a tylko przez miesiac ciazy byl ze mna, w reszte czasu odwrocil sie ode mnie znajdujac pretekst do klotni i wracajac do rodzinnego domu. Tyle nocy przeplakalam, myslalam ze bedzie szczesliwy, bo tak bardzo chcial..obecnie jestem w 9 miesiacu i nadal sama..wszystko co powinno obojga cieszyc robie sama, zakupy tez.zgadzam sie ze stwierdzeniem ze swojego mezczyzne poznajemy gdy ma zostac ojcem..
-
05.09.2010 (11:35)W życiu nie ma nic piękniejszego niż życie i przekazanie życia i bycie tatą lub mamą i uważam tak choć sam ojcem jeszcze nie jestem.
-
05.09.2010 (19:36)~FacetW życiu nie ma nic piękniejszego niż życie i przekazanie życia i bycie tatą lub mamą i uważam tak choć sam ojcem jeszcze nie jestem.
to chyba mam strasznego pecha ze tak trafilam:((
-
05.09.2010 (20:03)[ Jak będziesz chciała nakręcić film to skontaktuj się ze mną ,przebój sezonu zapewniony :((
-
05.09.2010 (20:45)Nie wszyscy faceci chcą zostać ojcami tak samo nie wszystkie kobiety chcą być mamami - potem siedzenie w kupach, zero czasu dla siebie, zmarszczki i rozstępy... ja to odkładam jak najdalej... szkoda mi mojego ciała... choć jestem już trochę po 30-tce... Znam wielu facetów, którzy robią dziecko kobiecie dla świętego spokoju, a potem idą sobie w bok....oj... to jest masakra....
-
05.09.2010 (20:51)
-
05.09.2010 (21:00)~kobietaNie wszyscy faceci chcą zostać ojcami tak samo nie wszystkie kobiety chcą być mamami - potem siedzenie w kupach, zero czasu dla siebie, zmarszczki i rozstępy... ja to odkładam jak najdalej... szkoda mi mojego ciała... choć jestem już trochę po 30-tce... Znam wielu facetów, którzy robią dziecko kobiecie dla świętego spokoju, a potem idą sobie w bok....oj... to jest masakra.... Zmarscki i rostepy ? Zero czasu ? Osobiscie mam 30 lat i jestem mama od lat szesciu, nie mam zadnej zmarszczki, zero rozstepow, mam czas na prace, czas dla dziecka, gotowanie, kino, czy wypady z mezem, szalone weekendy, wakacje, wizyty u kosmetyczki, silownie, lekcje jezyków i smieszą mnie takie stwierdzenia jak Twoje. Dziecko nie ogranicza i nie sprawia,ze stajesz sie beznadziejna starą babą, z ktora nawet nie ma o czym pogadać, to tylko Twoj wybór jaka jestes i co robisz a czego nie, to kwestia organizacji czasu i CHECI przede wszystkim, jak to mwią " kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu".
-
05.09.2010 (21:58)MAM 25 LAT,OD NIE DAWNA JESTEM Z WSPANIAŁĄ DZIEWCZYNA.CHCEMY RAZEM ZAMIESZKAC ZROBIĆ SE BAJTLA I HAJTNĄĆ SIE !!! KOCHAM CIE KASIU!!!
-
05.09.2010 (23:37)Wstrętny temat.. Straciłam dziecko w 13 tygodniu ciąży... To było 4 lata temu, ale boli cały czas tak samo
-
06.09.2010 (02:02)mam 20 lat i jestem teraz w 6tym miesiacu... ojciec dziecka siedzi w zamknieciu. jakies dobre rady jak sobie mam z TYM poradzic? >.<
-
06.09.2010 (14:26)~Iza Zmarscki i rostepy ? Zero czasu ? Osobiscie mam 30 lat i jestem mama od lat szesciu, nie mam zadnej zmarszczki, zero rozstepow, mam czas na prace, czas dla dziecka, gotowanie, kino, czy wypady z mezem, szalone weekendy, wakacje, wizyty u kosmetyczki, silownie, lekcje jezyków i smieszą mnie takie stwierdzenia jak Twoje. Dziecko nie ogranicza i nie sprawia,ze stajesz sie beznadziejna starą babą, z ktora nawet nie ma o czym pogadać, to tylko Twoj wybór jaka jestes i co robisz a czego nie, to kwestia organizacji czasu i CHECI przede wszystkim, jak to mwią " kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu".~kobietaNie wszyscy faceci chcą zostać ojcami tak samo nie wszystkie kobiety chcą być mamami - potem siedzenie w kupach, zero czasu dla siebie, zmarszczki i rozstępy... ja to odkładam jak najdalej... szkoda mi mojego ciała... choć jestem już trochę po 30-tce... Znam wielu facetów, którzy robią dziecko kobiecie dla świętego spokoju, a potem idą sobie w bok....oj... to jest masakra....
Popieram :)) 3 miesiące temu urodziłam dziecko, mam 27 lat, nie mam żadnego roztępu, ważę 43 kg i nigdy nie czułam się lepiej. Chodzę na basen, na spacery i nie mam żadnej zmarszczki :) Mam czas, żeby spotykać się z przyjaciółmi i czytać książki. Z przyjemnością zajdę w ciążę jeszcze raz!
-
06.09.2010 (20:24)~?????to chyba mam strasznego pecha ze tak trafilam:((~FacetW życiu nie ma nic piękniejszego niż życie i przekazanie życia i bycie tatą lub mamą i uważam tak choć sam ojcem jeszcze nie jestem.
W życiu nie ma nic piękniejszego niż życie PO SWOJEMU - nieważne czy 10 dzieci czy 0 dzieci - byleby człowiek tego chciał