Nareszczie przeklinająca, brzydka jaszczurka przestaje spiewać. Hurraaaa... chyba poświętuję :D
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
A ja nie tańczę (68)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
12.01 (18:50)
-
12.01 (22:39)
-
13.01 (06:49)super dziewczyna , mądra utalętowana życzę wszystkiego najlepszego pozdrawiam.
-
15.01 (10:09)Monika Brodka. Gratuluję Ci że udało się Tobie pozostać sobą w tym świecie muzyczno-biznesowym. Mam nadzieję że dalej będziesz trzeżwo patrzeć na życie. Masz wszystko przed sobą, więc jeśli czujesz że tak będzie dobrze dla Ciebie to rób teraz zupełnie coś innego , zupełnie nie związanego z muzyką. Im więcej doznań i doświadczeń w życiu tym człowiek jest bogatszy. Podziwiam Cię za to co do tej pory osiągnęłaś a masz dopiero 25 lat. Życzę powodzenia !
-
15.01 (15:08)
-
15.01 (15:12)Brodka jest zepsuta mala dziewczynka.Na kolana ja i kilka klapsow,i tak kazdego dnia przez rok.Moze to cos da,choc watpie.
-
15.01 (15:24)
-
15.01 (15:25)a moze Monisiu wzielabys sie za zmywaniw garow ??? w zyciu sie nie narobilas i juz chcesz rzadzic ??? zmanierowana mala dziewczynka !!! wielka artystka ze spalonego teatru!!!
-
15.01 (16:14)
-
15.01 (16:24)co drażni Was niezależność inteligentnej, pięknej z natury i utalentowanej dziewczyny.Jestem pod wielkim wrażeniem jej płyty.Dziewczyna nie musi świecić majtkami jak pewne pseudoartystki którymi się zachwycacie.Domyślam się, że Monika nie czyta waszych wypocin , bo jest ponadto
-
15.01 (16:25)Bravo Monika. Podoba mi sie Twoja decyzja że nie wzięłaś udziału w tym badziewiu pt. "Taniec z "gwiazdami"" ... powinien sie nazywać "Taniec z gwizdami" ... to szmira estetyczna ... Ci co wstawiąja Ci nieprzychylne komentarze to pewnie notoryczni ogladacze MjakM i inntego tego typu śmiecia... tak trzymaj ..
-
15.01 (16:27)Nie przepadam za jej muzyka, wizerunkiem, ale cenie sobie jej upor z jakim dazy do celu...
-
15.01 (16:30)Nie chcę wychodzić na zawistnego Polaka, ale ta dziewczyna ma zbyt duże mniemanie o sobie. Ma pewne warunki do tego aby zgrywać ambitną artystkę, ale są to tylko warunki do zgrywania, bo samodzielnie, bez masywnej promocji nie wypłynęłaby na powierzchnię. Poza tym, co to za artyzm? Marna kopia Kate Bush na którą, nabiorą się, tfu "hipsterzy" - podła, ohydna maść.
-
15.01 (16:48)pomarzyc sobie mozesz.... tobie przydalo by sie zmienic leki... albo lekarza... ;)
-
15.01 (17:15)
-
15.01 (17:25)
-
15.01 (17:42)ta dziewczyna jest swietna! ani z bogatego domu , ani z celebryckiego.... wygranie programu typu 'idol' tez przewaznie wize sie z szybka smiercia muzyczna...
-
15.01 (17:50)~OzonMłoda, mądra, ambitna dziewczyna.
Tak czymajjak w moim nicku kupiłeś ją po prostu. Mądra? Chyba jednak nie do końca. Twierdzi, że Prezydent pochodzi z jej stron, ona z Żywca on z Obornik Śl. Popatrz na mapę. Nie chce być złośliwy, bo to naprawdę fajna dziewczyna która wie czego chce, ale jak widać ma w sobie wiele zwykłości. -
15.01 (18:01)
-
15.01 (18:27)