Co mam zrobić,by jeszcze zobaczyć Syna . Syna , który jest tak zdominowany przez Żonę ,że mając do wyboru /albo ja ,albo ona/- wybrał żonę . Czy nie może istnieć jeszcze przy tej Rodzinie - samotna , b.smutna Matka. Próbuję w różny sposób to poprawić , ale to jest bicie głową w mur. Nie dają mi możliwości rozmowy , by nawet przeprosić za winy niepopełnione. Byłam osobą roześmianą , pogodną . Dalej mam dużo sympatii do ludzi , ale coś się we mnie załamało. Nie można istnieć bez b.bliskiej rodziny i bez miłości w Rodzinie. A może już na mnie czas ...............
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Poradżcie (4)
-
23.11.2010 (23:17)15
-
07.05 (13:37)102Ja jestem zmanipulowana przez matkę mojego chłopaka. Cały czas zastanawiam sie czy nie powiedziałam czegoś nie odpowiedniego czy jestem dobrze ubrana jak ona mnie odbiera, pomagam jej ze wszystkim,
czasami trzeba powiedzieć stop -
07.05 (13:38)102
Najlepiej porozmawiać szczerze
iglaczekCo mam zrobić,by jeszcze zobaczyć Syna . Syna , który jest tak zdominowany przez Żonę ,że mając do wyboru /albo ja ,albo ona/- wybrał żonę . Czy nie może istnieć jeszcze przy tej Rodzinie - samotna , b.smutna Matka. Próbuję w różny sposób to poprawić , ale to jest bicie głową w mur. Nie dają mi możliwości rozmowy , by nawet przeprosić za winy niepopełnione. Byłam osobą roześmianą , pogodną . Dalej mam dużo sympatii do ludzi , ale coś się we mnie załamało. Nie można istnieć bez b.bliskiej rodziny i bez miłości w Rodzinie. A może już na mnie czas ............... -
15.05 (21:31)2Iglaczku! Głowa do góry. Jeśli kochasz syna musisz pogodzić się z tym, że wyfrunął z gniazda. Myślę, że ciężko mu wybierać między żoną ,którą pewnie bardzo kocha, a matką równie bliską jego sercu. Nie skazuj się na cierpienie. Napisz do niego list i opisz co czujesz. Na pewno zrozumie i postara się ,,wrócić,,. Zaakceptuj jego żonę i poszukaj w sobie trochę optymizmu. Pozdrawiam gorąco!
-
Wasze komentarze (835)
-
W świecie kobiet (15)
-
Reportaże (0)
-
Prawdziwe historie (5)
-
Podróże (5)