Co prawda oferty first minute dopiero co weszły na rynek ale w gruncie rzeczy to najlepsza okazja na największy wybór wakacyjnych kierunków, spore zniżki (w itace nawet do 40%) i co ważniejsze mamy gwarancje najniższej ceny. Jak to mawiają im wcześniej tym taniej więc w tym roku też chyba wybiorę coś z first minute. Które kierunki uważacie za najbardziej popularne?
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Lato 2010 już w sprzedaży (15)
-
01.12.2009 (09:15)
-
12.12.2009 (20:33)też bym chciała sobie wcześniej zaklepać jakieś wakacje, ale na razie nie umiem określić, kiedy będę mogła wziąć urlop latem 2010... najchętniej w przyszłym roku pojechałabym do Grecji
-
19.03.2010 (11:33)Ja to w tym roku lecę z mężem na Wysypy Kanaryjskie. W zasadzie znajomi nas namówili na wspólną podróż na Teneryfę i jakoś tak wyszło że się zdecydowaliśmy. Rezerwowaliśmy w biurze Itaka, bo gosia i piotrek mówili że są w porządku.
-
23.03.2010 (09:50)Mnie też się marzą jakieś ciepłe kraje:) znalazłam kilka fajnych promocji-rzeczywiście, im wcześniej, tym lepiej (a przynajmniej taniej!) Np.tutaj (...) kupon na 200zł na wyjazdo do Grecji... Hmm... Wciąż nie wiem na co dokładnie się zdecydować...:)
-
12.04.2010 (14:58)i temat znowu wraca :) muszę coś znaleźć dla siebie. wczasy planuję we wrześniu :) jakieś propozycję kierunków. aha... z budżetem nie chcę szaleć.
-
14.04.2010 (23:14)W modzie wciąż Chorwacja, ale właśnie też Grecja, Włochy... Każdy na pewno ma jakieś swoje typy, a promocji jest sporo, bo sama już się rozglądałam. Trzeba śledzić strony biur podróży albo poszukać serwisów z promocjami, np. na okazyjni.pl jest cały zbiór aktualnych ofert first i last minute:)
-
31.05.2010 (16:22)na travelpanet znalazłam ofertę biura podróży Funclub. Jadę właśnie do Chorwacji pod koniec sierpnia za jakieś 1200 zł (9 noclegów). Ciekawa też była oferta na Kretę z Orbisu, ale Wyspa Brać jednak wygrała.
-
26.09.2010 (21:21)ostatnia moja wycieczka była z biurem Neckermanna i była to podróż last minute na Kos
piękny zakątek Grecji a hotel przecudowny, w przyszłym roku też gdzieś polecę ale może wczesniej sobie coś zarezerwuje :) -
23.11.2010 (00:35)magdamalamina travelpanet znalazłam ofertę biura podróży Funclub. Jadę właśnie do Chorwacji pod koniec sierpnia za jakieś 1200 zł (9 noclegów). Ciekawa też była oferta na Kretę z Orbisu, ale Wyspa Brać jednak wygrała.Byłam z Funclubem w Chorwacji w lipcu tego roku, również na Wyspie Brać! :) I powiem krótko: dobrze wybrałaś :)
-
08.12.2010 (19:20)a czy w tym funclub oferuje też jakieś wycieczki teraz na narty?? jak patrze na ceny co tu podajecie - 1200 zł za 9 noclegów to bardzo kusząca propozycja... chciałabym się wybrać gdzieś zagranicę, ale jakoś tak sama nie wiem co wybrać... ;/
-
09.03.2011 (10:37)jakie macie plany na wakacje 2011? ja tylko czekam, aż będę mogła odpocząć w ciepłych krajach! :-)
-
10.03.2011 (08:53)
-
10.03.2011 (11:32)kareMuszę Lato poszukać:))))miejmy nadzieję, że ta ładna pogoda nie zmieni się na gorsze :-) już bliżej do wiosny! czas zacząć rozglądać się za jakąś ciekawą ofertą na wakacje
-
11.03.2011 (08:48)marble-cakemiejmy nadzieję, że ta ładna pogoda nie zmieni się na gorsze :-) już bliżej do wiosny! czas zacząć rozglądać się za jakąś ciekawą ofertą na wakacjekareMuszę Lato poszukać:))))
:))))) -
18.08.2011 (12:51)to lato nas nie rozpieszcza a przynajmniej w Polsce, choć powiem Wam że byłam na podróży mojego życia....wraz z mężem wybralismy się na Sri Lankę było cudownie, jeździłam na słoniu oglądałam plantacje herbaty nawet widziałam jak robi się herbaty Dilmah !! różnorodność wszystkiego, te kolory przesympatyczni tubylcy sprawiły że czułam się jakbym była w raju :) a wybrałam się tam dzięki konkursowi na komiks gdzie do wygrania była wycieczka właśnie w to miejsce :) zainspirowało mnie to by pojechac tam na wakacje i powiem szczerze że nie zaluje ;))