Gołym okiem widać, że "badania" zamówili producenci gotowych posiłków dla dzieci i nie tylko dla dzieci. Ja już kiedyś spotkałem się z "badaniami" z których wynikało że jabłka są wręcz szkodliwe.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Surowo wzbronione (13)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
30.05.2010 (08:21)
-
30.05.2010 (10:02)co do tych jabłek ~irvin, to prawda jest taka, że ja z niszą wrzodową żołądka jak zjem jabłko, marchewkę lub za dużo owoców surowych takich jak truskawki to umieram, dosłownie zwijam się z bólu, czy to wymysł producentów? nie, coś w tym jest, myślę, że do wszystkiego trzeba podchodzić z dozą rozsądku :-) P.S jabłka mogę spożywać podgotowane lub pieczone, problemu z tego nie robię ;)
-
30.05.2010 (13:26)
-
30.05.2010 (13:54)
-
30.05.2010 (23:03)a ja po wypiciu soku jabłkowego mam gwarantowany ból gardła.....nawet i po kompocie
-
31.05.2010 (05:10)well,mysle ze autor piszacy o ketchup ma pojecie cos o tym,poniewaz tak sie zlozylo,ze przyszlo mi pracowac pewien czas w fabryce gdzie robiono ketchup,sam go robilem i musze powiedziec ze suszu pomidorowego jest w nim najmniej,sa wszystkie chemikalia lacznie z kolorem ktory trudno zmyc z rak przez 2 tygodnie,tak ze malym dzieciom bym tego przysmaku nie polecal
-
11.07.2010 (09:18)Skąd ta zgroza dotycząca smażenia marchewki ? Nie jadłas nigdy marchewki z groszkiem ? BArdzo dużo ludzi to lubi - ja tez - pokrojoną w kosteczkę marchewkę podsmażamy na masle lub oleju - co kto woli, dodajemy zielony groszek - nic więcej ! Gotowy super dodatek do mielonego z ziemieniaczkami puree. SPróbuj ;-)
-
31.07.2010 (15:42)Marchewka zasmazana jest pyszna,szczgolnie młoda jutro robie na obiad do schabowych mnia
-
31.07.2010 (19:35)~ANNAMarchewka zasmazana jest pyszna,szczgolnie młoda jutro robie na obiad do schabowych mniażałosne
-
04.08.2010 (06:58)~sandSkąd ta zgroza dotycząca smażenia marchewki ? Nie jadłas nigdy marchewki z groszkiem ? BArdzo dużo ludzi to lubi - ja tez - pokrojoną w kosteczkę marchewkę podsmażamy na masle lub oleju - co kto woli, dodajemy zielony groszek - nic więcej ! Gotowy super dodatek do mielonego z ziemieniaczkami puree. SPróbuj ;-)Tak napisałeś zachęcająco, że zaraz to zrobię
-
04.08.2010 (10:45)jestem ciekawa przez kogo są ci pseudo naukowcy sponsorowani/ Prawdą jest i to jest udowodnione że żywa- świeża żywnośc jeśli jest poddana temp. powyżej 37 stopni traci wszystki witaminy i minerały. A to oznacza że jemy martwą żywność Ludzie jedza bardzo mało owoców i warzyw surowych , tylko smieciowe jedzenie albo ugotowane a potem że choruja. Oczywiście z długotrwałego niedobory witamin i minerałów! Oto prawda!
-
21.08.2010 (07:18)~sandSkąd ta zgroza dotycząca smażenia marchewki ? Nie jadłas nigdy marchewki z groszkiem ? BArdzo dużo ludzi to lubi - ja tez - pokrojoną w kosteczkę marchewkę podsmażamy na masle lub oleju - co kto woli, dodajemy zielony groszek - nic więcej ! Gotowy super dodatek do mielonego z ziemieniaczkami puree. SPróbuj ;-)spróbowałam, mniaaaaaaaaaaaaaaam
-
08.09.2010 (13:35)~angusi ten ketchup dla dzieci, szkodliwy, sztuczny, z konserwantamiprzecież pisze, że samemu zrobić z pomidorów