pikniki! kojarzą mi się z piękną letnią pogodą. Niestety tegoroczne lato nie sprzyja piknikom.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Przekorny piknik (7)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
31.07.2010 (10:48)~odi1976
-
31.07.2010 (13:07)~SzamankaA jaka to pasta z baklazana i rodzynek bo nigdzie takiego przepisu nie moge znalezc :(
-
31.07.2010 (15:29)~plenerowicz~odi1976pikniki! kojarzą mi się z piękną letnią pogodą. Niestety tegoroczne lato nie sprzyja piknikom.gdzie się uchowałeś skoro twierdzisz, ze tegoroczne latonie sprzyja wypadom w plener?
-
31.07.2010 (15:30)~zochaa z czego ten piknik zrobic,ze złej jakosci miesa nafutrowanym antybiotykami,z kiełbasy gdzie wmielono sciegna łoj,skory,z chleba z samymi polepszaczami,z gumowych bułek? Cokolwiek zjem to boli mnie zołądek i mdli mnie z tego ohydnego zarcia!!!!!!!!
-
31.07.2010 (16:25)~gośćto z czego żyjesz skoro wszystko jest takie obrzydliwe według ciebie: z miłości czy krwi ludzkiej? hehe
~zochaa z czego ten piknik zrobic,ze złej jakosci miesa nafutrowanym antybiotykami,z kiełbasy gdzie wmielono sciegna łoj,skory,z chleba z samymi polepszaczami,z gumowych bułek? Cokolwiek zjem to boli mnie zołądek i mdli mnie z tego ohydnego zarcia!!!!!!!!
-
31.07.2010 (18:30)~ona_wrocHej, a ja piekę sama chlebek na zakwasie, bardzo prosta sprawa, a mięsa piekę sama. Podaję przepis 1,5 karkówki (lub inne dowolne)+3 duże cebule, 1 główka czosnku, 1/2 szkl, oliwy, 1,5 łyżki soli, papryki, pieprzy, majeranku, ziół prowansalskich i innych ziół wg uznania (ja daję dużo wszystkiego co mam). Cebulę+czosnek drobno pokroić+oliwę+ przyprawy wymieszać. Obłożyć tą papką mięso z każdej strony, odstawić na noc do lodówki. Piec rano 1 godz 20 min. tem. ok. 160-180 stopni. SMACZNEGO :) I nie wnikam już, czym były te zwierzęta karmione, bo krowy w domu nie wyhoduje hihihi. Ale mięsko 1 klasa, jak mam za dużo, to zamrażam, jak nie mam nic na obiad to kroje takie grubsze plastry i smażę na patelni (bez tłuszczu!), aby były tylko zagrzane. PYCHA!!! Wasz mężczyzna zakocha się w tym smaku! PAPA
~gośćto z czego żyjesz skoro wszystko jest takie obrzydliwe według ciebie: z miłości czy krwi ludzkiej? hehe
~zochaa z czego ten piknik zrobic,ze złej jakosci miesa nafutrowanym antybiotykami,z kiełbasy gdzie wmielono sciegna łoj,skory,z chleba z samymi polepszaczami,z gumowych bułek? Cokolwiek zjem to boli mnie zołądek i mdli mnie z tego ohydnego zarcia!!!!!!!! -
01.08.2010 (06:49)~ZwolennikPół lytra czy pare flaszek jabcoka z chipsami w krzakach to też Picnic??? Bo znam kilku osobników którzy praktykują to przez okrągły rok, tylko elegancji żadnej w tym nie widać!
-
Wasze komentarze (254)
-
Wasze przepisy (7)
-
Kuchnie świata (0)
-
Porady mistrzyń kuchni (1)
-
Nowości kulinarne (0)