Pani Edyto w tylku sie pani przewraca
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Na progu kuchni (11)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
17.07.2010 (09:04)~Smakosz
-
17.07.2010 (10:42)~barbiWcale sie jej nie dziwie. Edyta teraz super wyglada, nie po to schudla i dba o linie. zeby teraz w garach na okraglo mieszac. Ja teraz jestem na diecie, nie wiem co je moja rodzina, ja do kuchni nie zagladam. Kiedy juz bede chuda to napewno tam nie wroce.
-
17.07.2010 (11:14)~mimiOsobiście uważam panią Edytę za lenia - jakiś czas temu czytałam z nią wywiad i tylko takie określenie przyszło mi do głowy.
Co to znaczy - inni muszą mnie karmić? Albo że jakiś tam camembert w połówkach brzoskwiń raz zrobiony bo więcej już nie trzeba się popisywać?
Żałosne... -
17.07.2010 (12:00)~luCzemu ja obrazacie? tylko dlatego, ze nie robi tego co Wy?
Macie jedyny cudowny sposob na zycie?
Kazdy sie realizuje nieco inaczej i w czym innym szuka przyjemnosci.
Wiecej tolerancji.
-
17.07.2010 (12:25)~antymimi~mimiOsobiście uważam panią Edytę za lenia - jakiś czas temu czytałam z nią wywiad i tylko takie określenie przyszło mi do głowy.Co to znaczy - inni muszą mnie karmić? Albo że jakiś tam camembert w połówkach brzoskwiń raz zrobiony bo więcej już nie trzeba się popisywać? Żałosne...
Oj kobieto, czy gotowanie to jest szczyt szczęścia?
Pani Edyta jest szczerą i miłą osobą. Tak trzymać Pani Edyto! -
17.07.2010 (12:51)~Czarnulka:)Oczywiscie,ze nie kazda kobieta uwielbia gotowac i nic w tym dziwnego,tylko robimy to,bo musimy,bo tak sie przyjelo,ze to rola kobiety,a maz nie umie.Te kobiety,ktorych mezowie pichca same czesto juz nie gotuja.Ja gotowania nie znosze,jest dla mnie meczarnia i przez to tez nie lubie zapraszac znajomych,bo po prostu nie potrafie i juz:(
-
17.07.2010 (13:35)~Nie wierzę
-
17.07.2010 (13:44)~nie lubię...gotowania,pieczenia i tych wszystkich farmazonów kuchennych,robię to,bo muszę.Dla mnie to taka swoista syzyfowa praca,ugotujesz-zjesz i znów musisz zaczynać od nowa,nienawidzę tego!!!
-
17.07.2010 (18:20)~BolekWidzę komentarze pań, które nie gotują i już, za to mają całodobową gosposię do wszystkiego bo je na to stać. I mają czas wypisywać głupstwa na necie zanim przyjdzie mąż i pogoni do kuchni. Łole !!!!
-
17.07.2010 (23:00)~izaNie wierzyłam, że to możliwe, a jednak. Moja waga spadła. Jak to się stało? Wpisz w wyszukiwarce ( blyskawiczna wop ) a uzyskasz informacje na ten temat. Polecam gorąco.
-
18.07.2010 (01:12)~Edytko
-
Wasze komentarze (254)
-
Wasze przepisy (7)
-
Kuchnie świata (0)
-
Porady mistrzyń kuchni (1)
-
Nowości kulinarne (0)