Myślę, że mozaikowy sernik smakuje wyśmienicie.Wkrótce eksperyment.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ciasta bez pieczenia (8)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
27.05.2011 (05:26)~Ela
-
27.05.2011 (13:33)~wredna_do_bolua po co ta kremowka, zelatyna? wystarczy serek homo dodac do rozpuszczonej w 1 szklnce goracej wody galaretki, wymieszac i wlewac do tortownicy. do lodowki i po zastygnieciu nastepny kolor i tak az do konca. na wierzch jakis owoc zalany galaretka i smacznego
-
27.05.2011 (20:53)~m~wredna_do_bolua po co ta kremowka, zelatyna? wystarczy serek homo dodac do rozpuszczonej w 1 szklnce goracej wody galaretki, wymieszac i wlewac do tortownicy. do lodowki i po zastygnieciu nastepny kolor i tak az do konca. na wierzch jakis owoc zalany galaretka i smacznego
bo zupelnie inaczej smauje ubitasmietana a inaczj serek -
07.07.2011 (22:39)~kstr.NY.ja proponuje zamiast kremowki mleko skondensowane podzielic na 3 czesci , miksowac i dodawac galaretke owocowa rozpuszczona w 1-szklace wody ostudzona i gdy zacznie tezec dodac do 1 porcji mleka ubijac az zgestnieje(robi sie to szybko), i powtorzyc jeszcze 2 razy i do lodowki pycha koncowy efekt dokladny ja na obrazku powyzej, mozna na gore polozyc owoce wg uznania i jeszcze zalac galaretka owocowa pozdrawiam ,polecam
-
02.08.2011 (00:54)~Daveigh
-
02.08.2011 (18:25)~Bobby
-
09.08.2011 (09:00)~jdh~wredna_do_bolua po co ta kremowka, zelatyna? wystarczy serek homo dodac do rozpuszczonej w 1 szklnce goracej wody galaretki, wymieszac i wlewac do tortownicy. do lodowki i po zastygnieciu nastepny kolor i tak az do konca. na wierzch jakis owoc zalany galaretka i smacznegobo jest lepsze wredoto
-
23.01 (12:49)~gość~jdhbo jest lepsze wredoto~wredna_do_bolua po co ta kremowka, zelatyna? wystarczy serek homo dodac do rozpuszczonej w 1 szklnce goracej wody galaretki, wymieszac i wlewac do tortownicy. do lodowki i po zastygnieciu nastepny kolor i tak az do konca. na wierzch jakis owoc zalany galaretka i smacznegoJak chcesz wprowadzać poprawki to nie podpowiadaj żle.Jeśli się robi na galaretce do rozpuszcza się 1 galaretkę w pół szklanki zagotowanej wody i łączy się to z 1 serkiem homogenizowanym
-
Wasze komentarze (254)
-
Wasze przepisy (7)
-
Kuchnie świata (0)
-
Porady mistrzyń kuchni (1)
-
Nowości kulinarne (0)