smakowitta ta nigella... mniam
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Chińska inspiracja na domowy sposób (13)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
30.06.2010 (00:42)
-
30.06.2010 (03:36)powinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.
-
30.06.2010 (06:49)~can boy as a chefpowinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.
A Ty naucz się pisać poprawnie-beztalencie -
30.06.2010 (08:30)Marynowane w ciemnym piwie,idealnym jest Guiness lecz Zywiec Porter tez jest git,czosnek,sol.Pieprz,vegeta,papryka wegierska i na dzien lub dwa do lodowki.Nigela nadaja sie na striptease,nie do zeberek.
-
30.06.2010 (12:00)~can boy as a chefpowinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.Mężczyzną? Niby co tym mężczyzną ma zrobić analfabeto? Dysortografia Ciebie nie tłumaczy, bo jest łatwa do skorygowania lub kompensacji leniwy szowinistyczny tłuku. Do łopaty a nie do pisania się nadajesz. Co do Nigelli to zawsze cieknie mi ślinka, kiedy babka przygotowuje swoje potrawy...
-
30.06.2010 (12:31)
-
30.06.2010 (12:33)~do grafomanaMężczyzną? Niby co tym mężczyzną ma zrobić analfabeto? Dysortografia Ciebie nie tłumaczy, bo jest łatwa do skorygowania lub kompensacji leniwy szowinistyczny tłuku. Do łopaty a nie do pisania się nadajesz. Co do Nigelli to zawsze cieknie mi ślinka, kiedy babka przygotowuje swoje potrawy...~can boy as a chefpowinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.Jesteś pewna czy "can boy" nadaje się do łopaty? Szkoda łopaty.
-
30.06.2010 (12:42)~can boy as a chefpowinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.
Jestem lekko zniesmaczona takowymi komentarzami. Moze zale do kobiet to na innej stronie ,albo do tej konkretnej ,a tutaj wypowiadaj sie na temat. -
30.06.2010 (12:53)
-
30.06.2010 (19:20)~żaninJesteś pewna czy "can boy" nadaje się do łopaty? Szkoda łopaty.~do grafomanaMężczyzną? Niby co tym mężczyzną ma zrobić analfabeto? Dysortografia Ciebie nie tłumaczy, bo jest łatwa do skorygowania lub kompensacji leniwy szowinistyczny tłuku. Do łopaty a nie do pisania się nadajesz. Co do Nigelli to zawsze cieknie mi ślinka, kiedy babka przygotowuje swoje potrawy...~can boy as a chefpowinna podlogi szorowac a nie gotowac ,to niech zostawi meszczyzna beztalencie ,kto wogole to dopuscil do tv.
-
30.06.2010 (21:57)Angielska kuchnia jest daleka w sensie smakowym od naszej polskiej. To co dla nich dziwne np. żeberka, dla nas jest standardem.
Te dodatki chińskie Angela wyrzuciłaby daleko gdyby poznała sposób robienia prawdziwych żeberek np. na grillu mając tylko podstawowe przyprawy ale właściwy sposób przyrządzania ... Ale nie ma co wymagać cudów od kucharki, której kraj nie ma większych tradycji w gotowaniu. Zresztą swego czasu "flaki" w tym kraju wygrały konkurs na "najochydniejsze danie"... Nic dodać nic ująć. -
01.07.2010 (00:47)Smak to cecha osobista.Możemy się z tym zgadzać lub nie ale to powinna być nasza sprawa.Nie powinniśmy nikogo obrażać,że robi inaczej niż się nam wydaje i podoba.Poza tym smaki się zmieniają z wiekiem i poznawaniem innych krajów.Oczywiście mi również nie podoba się i nie smakuje kuchnia angielska,ale wolność Tomku w swoim domku.Jak komuś nie smakuje to niech nie robi i po kłopocie.Ja lubię często eksperymentować z nowymi smakami.
-
20.07.2010 (12:25)