lubie ten program i tą Pania! jest mądra i wie co robi! pozdrawiam
Reklama
Komentarze
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Znam przepis na to, by restauracja się udała (6)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
02.09.2010 (08:55)~fanka
-
03.09.2010 (18:14)~DonkaOglądałam kilka programów z Panią Magdą i jestem zachwycona.Piękna kobieta,przecudnie opowiada o żarciu i zna sie na tym znakomicie.Nie moge oglądać tych programów, ponieważ odczuwam wtedy niesamowity wręcz głód i muszę coś zjeść.A jestem troszeczkę hm...hm....Pozdrawiam
-
12.11.2010 (09:23)2"Nie przebierając w słowach udziela rad, wytyka błędy."- kwintesencja programu. Uważam, że Pani Magdzie po prostu brakuje klasy.
-
16.12.2010 (13:42)anzo"Nie przebierając w słowach udziela rad, wytyka błędy."- kwintesencja programu. Uważam, że Pani Magdzie po prostu brakuje klasy. Oglądam program, bo lubię skutecznych przywódców. Ale drażnią mnie wulgaryzmy. Zgadzam się - brak klasy.
-
21.04.2011 (09:03)~ewadla mie jeste beznadziejna i antyreklamą -taka otyła raczej nie zachęca do jedzenia -marna podróbka angielskiego programu -jest sztuczna momentami wręcz smieszna
-
21.04.2011 (21:29)~kasiaPani Magda jest nietuzinkowa inteligentna nie można się z nią nudzić a wywiady niezwykle urocze i ciekawe...
-
Wasze komentarze (45)
-
Szczebel po szczeblu (0)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (2)
-
Przepisy i porady prawne (0)