prawda jest smutna, dajesz doopy byc moze zrobisz role..
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Tak jak w kinie (60)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
02.09.2011 (14:39)
-
02.09.2011 (14:42)
-
02.09.2011 (14:45)
-
02.09.2011 (14:51)nastepna figura cycki pokazywala a teraz narkomanka z valium....wstyd dla polek!
-
02.09.2011 (15:00)~liliok, a gdzie miejsce na życie prywatne??? miłość, rodzinę?a wiesz,ze pomyslalam o tym samym.poza jedna,wszystkie same,zalatane w pracy, zero dzieci, stres...nie wiem czy warto.
-
02.09.2011 (15:19)~komediantSuper, że odbiera telefony! Kariera jakich mało!!! ;)
gratuluję poczucia humoru... byle komu nie pozwolił bym odbierać mojego telefonu... swoją drogą jeszcze takiej nie spotkałem... zatem doceniam...
Każda dziedzina życia ma swoje szczyty do zdobycia... nie koniecznie trzeba być na okładkach czasopism żeby udowodnić że się odniosło sukces... jeśli ktoś nie ma pojęcia o branży to lepiej niech się zajmuje swoimi sukcesami osobistymi... świat bez opinii niedouczonych ignorantów wcale nie będzie gorszy -
02.09.2011 (15:26)W Polsce też można by było nakręcić fajny film, nie potrzeba do tego innej ziemi, innego kraju. Kilka razy widziałem Polskie filmy niskobudżetowe i powiem, że bardzo mi się podobały. Wystarczy dobry scenariusz, no i aktorzy z prawdziwego zdarzenia. Jest takie fajne powiedzenie, że "cudze chwalicie, swojego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Wystarczyło by, abyście się wszyscy zebrali i nakręcili jakiś porządny film. Nie wiem po co jechać do stanów skoro i tutaj można zrobić to samo!
-
02.09.2011 (15:29)Zastanawiające jest dlaczego tylko kobiety z biednych krajów się tam wybijają(znaczy się ubija się w nich pianę) a nie mężczyźni.
-
02.09.2011 (15:47)Dlaczego za czasów naszych rodziców były kręcone na prawdę fajne filmy a teraz tylko co nie które filmy niskobudżetowe no i widziałem chyba tylko dwa dobre seriale? Przecież nikt wtedy nie wyjeżdżał z kraju jeśli miał jakiś pomysł, a filmy były na prawdę świetne. Wszystko zależy od aktorów, no i scenariusza. Każdy narzeka, że jest źle, to czemu nic nie zrobi aby było lepiej? Ja rozkręciłem firmę i żyję sobie świetnie i nie mam zamiaru z tąd wyjeżdżać, tutaj jest mój dom! A osoby, które się nie szanują i sprzedają się za parę dolców to wszędzie będą tak tratowani!
-
02.09.2011 (16:07)niestety w naszym kraju ludzie zdolni nie maja szansy zrobienia kariery, bo uklady, ukladziki na to nie pozwola. Kariery robia znajomi, znajomych znajomego...
-
05.09.2011 (08:29)Holland - niespełniona nadzieja, Polanski zużyty mebel, Muzeum Walta Disneya-nikt nie wie ze istnieje, darujmy sobie
-
05.09.2011 (09:53)wszyscy jesteśmy w stanie odnieść sukces: musimy tylko mieć samozaparcie, by nie dać się idiotyzmom tego świata. Jestem pewna, że nie tylko faceci są skazani na sukces. Również my, KOBIETY!, jesteśmy w stanie osiągnąć wszystko, co chcemy. pokazuje to w swoich książkach jeden z moich ulubionych pisarzy Piotr Kołodziejczak. Polecam wszystkie jego książki,a szczególnie "Kobietę niespodziankę".
-
05.09.2011 (11:21)
-
05.09.2011 (11:40)hehehehehe..Mężczyzno!! bez nas kobiet to Ty nawet poprawnie pisać nie umiesz..:)
-
05.09.2011 (13:37)~racjaW Polsce też można by było nakręcić fajny film, nie potrzeba do tego innej ziemi, innego kraju. Kilka razy widziałem Polskie filmy niskobudżetowe i powiem, że bardzo mi się podobały. Wystarczy dobry scenariusz, no i aktorzy z prawdziwego zdarzenia. Jest takie fajne powiedzenie, że "cudze chwalicie, swojego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie". Wystarczyło by, abyście się wszyscy zebrali i nakręcili jakiś porządny film. Nie wiem po co jechać do stanów skoro i tutaj można zrobić to samo!
Ależ nikt Ci nie broni zostać producentem i kręcić filmy w Polsce... rękawy zakasać proszę i do roboty :) wolność gospodarcza jest, talenty są, pomysły też... czegoś nie ma? a no tak... nie ma takich producentów co mają kasę do zainwestowania w produkcję filmową... raczej w Polsce są 3 typy producentów... 1. bez kasy 9bez potencjału ambitni i niskobudżetowi), 2. z kasą ale do wyprania nie koniecznie do zrobienia czegoś co warto oglądać i 3 typ wyłudzających dzięki jeszcze PRLowskim znaomym od państwa kasę a czy z tego będzie coś czy nie to bez znaczenia... FILM w USA to przemysł gdzie się inwestuje i później zbiera zyski... w Polsce mechanizm nie działa i dlatego zachęcam CIę do zmierzenia się z tematem a nie bujania w obłokach -
05.09.2011 (20:07)
-
05.09.2011 (23:01)Nie lubie takich "nabuzowanych" artykulow, Polki robia to co musza to ich praca, jak nie ta to inna wchodzi nikt nie jest niezastapiony.O tych paniach jest cicho, choc mysle ,ze maja satysfakcje z tego co robia!
-
06.09.2011 (06:21)
-
04.11.2011 (15:52)~GavWstyd za Was komentujacy. W PL wiekszosc ludzi tylko opluc drugiego potrafi i tylko z tego sie cieszy, bo nic innego w zyciu nie ma. Zacznijcie inaczej patrzec na swiat i zamiast tracic czas na bezpodstawna krytyke sprobujcie realizowac wlasne marzenia, jesli oczywiscie je macie...
Zgadzam sie z Toba ,co to za narod teraz jest wstyd mi za nich jak czytam to co wypisuja co to bedzie jak rosnie nam takie paskudne pokolenie.... -
04.11.2011 (15:56)~kosmaa mówił ci juz ktos ze kretynka z ciebie? jesli nie to niestety - ja ci to mówie~agato narkomanka valium by robic deal? to jak cocaina na odwage ....sama sie chwali z tego....do leczenia...
Brawo!!!! B R A W O !!!!!