Anito,-jesteś wspaniała:)
Komentarze
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ryzykantka (55)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
30.01.2010 (20:41)
-
30.01.2010 (20:47)Anita to niesamowita kobieta! Przede wszystkim jest szczera wobec siebie samej i zyje w zgodzie z sama soba. Gratuluje odwagi by tak kierowac swoim zyciem Anita! Nie kazdy ja ma!
-
30.01.2010 (20:53)Mam tą solową płytę i jestem cały czas pod wrażeniem, przenosi mnie w inny świat. Czekam dalej na takie klimaty. Las na zdjęciu mnie zainspirował żeby coś podobnego namalować.
-
30.01.2010 (21:27)Dajcie sobie trochę czasu .Taki duet ,,starszy mężczyzna i młoda partnerka zawsze:po paru spektakularnych sukcesach,,-wypala się.Spokojnie nacieszcie się nowym życiem.Wena przyjdzie niespodzianie.Wtedy twórzcie.prosto z serca.Nieważne czy folk czy soul czy inne mieszanki stylów.Macie -RAZEM-tą moc tworzenia.Róbcie swoje.
-
30.01.2010 (21:39)A ja dostrzegam w niej swoje cechy. Kapryśna, marzycielka,wiecznie do czegoś tęskniąca. Urodziła się 13.06, a ja 11. więc zbieżność zupełnie nie przypadkowa:)
-
30.01.2010 (21:39)Dziś to już chyba nikim.
Po tym narkomanie to już nikt nie będzie chciał -
30.01.2010 (21:48)Odwagi Pani Anito!!!. Najlepsza teroapia, to pieknie zapraszamy 13. III na Msze Św. o UZDROWIENIE duszy i ciała w Sanktuarium Świętego Józefa w Częstochowie, godz. 18,00 ul Okrzei, kolo LIDLA. TYLE UZDOWIEN i naocznych CUDOW BOZYCH oraz EGZORCYZMY !!!. Pielgrzymki z Francji,Włoch, USA, Ukrainy. Słowami ludzkimi nie da się opisać !!! . Zapraszamy i pozdrawiamy....szczesc Boze ! – Rycerstwo Niepokalanej i Odnowa w Duchu Swietym. Pan Bog działa w duszy kazdego człowieka. (zawsze informacje w ksiedze gosci na portalu KATOLIK )
Jesli potrzebujesz modlitwy, wsparcia, nie umiesz sobie poradzić z codziennością...wpisz prosze w googlach – SKRZYNKI INTENCJI -Powierz swoje potrzeby innym, zaufaj ludziom, którzy z czystego serca i dobrej woli pragną wspomóc Cię swoją modlitwa! – katolicy...
Przyjdz Duchu Swiety w swojej mocy i sile
Jedynie Bóg zna przyszłość, w niczym nie ogranicza ludzkiej zdolności kształtowania własnego życia.
-
30.01.2010 (21:49)tak tez to widze Anita jest odważna jej zwiazek z porterem a lata juz slyszalem w Polsce ze facet po 40 ste powimien umrzec ale to opinie tych którzy wogole nie wiedza nic o uczyciach
-
30.01.2010 (22:39)
-
30.01.2010 (23:19)Witam
Pełna wrażliwości kobieta i tak blisko mieszka.
Jetem wielkim fanem Pani Anity -
31.01.2010 (00:08)Anita:)Pełen respekt i klasa:)Jesteś najlepsza.Ja do dziś słucham Twojego Tokio!Rewelacyjna jesteś i tyle!!!
-
31.01.2010 (06:53)Ani chybi w dalszym ciągu wymaga terapii. Żyje w ułudzie i wyimaginowanym Świecie który lada dzień pryśnie jak mydlana bańka. Wtedy wydarzy się tragedia. A szkoda, bo nie dość że piękna kobieta to naprawdę subtelna, wrażliwa, inteligentna i wartościowa. Tylko... nieco zagubiona.
-
31.01.2010 (13:15)Anita jest atrakcyjna intelektualnie, dlatego jej piosenki są takie ciekawe, a poza tym jest piękna, choć nie zalicza się do "kanonowych piękności" i to również wywodzi się z jej intelektu.
Żadne studia Anito nie są ci potrzebne, wielu magistrów do pięt ci nie dorasta. -
23.02.2010 (23:46)przeczytałam ten wywiad jednym tchem, i co z tego, że nie ma mgr? jest niesamowicie mądra, podziwiam ją za odwagę, że kocha prawdziwe, mimo tego co myślą inni, że nie wypada, że jak to tak bez małżeństwa...itp. fajna osoba. piękne zdjęcia
-
17.05.2010 (15:53)~Anonim...Ani chybi w dalszym ciągu wymaga terapii. Żyje w ułudzie i wyimaginowanym Świecie który lada dzień pryśnie jak mydlana bańka. Wtedy wydarzy się tragedia. A szkoda, bo nie dość że piękna kobieta to naprawdę subtelna, wrażliwa, inteligentna i wartościowa. Tylko... nieco zagubiona.
Przykro mi bardzo, ze nie wierzy szanowny Anonim w spelnianie marzen, zaspokajanie ambicji i dazenie do celu. Podziwu wymaga postawa Anitu i nie wystawianie siebie na sprzedaz....Nie wiem kto ukradl twoje skrzydla ale postaraj sie je odnalezc....