Dziękuję! Ja też straciłam przcę choć byłam dobra. Czytałam jakby o sobie, muszę wierzyć, że też i mnie się uda, dziękuję za ten artykuł.
Reklama
Komentarze
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Pani własnego losu (3)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
08.02.2010 (20:01)1
-
13.02.2010 (17:01)~AnnaBalam sie zajsc w ciaze pracujac z jednej z wielkich korporacji. Pracujac po 10-12 w ciagu roku zaczelam byc odnotowywana w statysykach...Pomyslama osobie: Kurcze dziecko, tylko nie teraz tyle pracowalam, aby byc tak "wysoko"...Oczywiscie nic bardziej mylnego, z dzieckiem czy bez korporacja rzadzi sie wlasnymi prawami. Pewnego dnia, zaproponowano mi stanie sie "Pania wlasnego losu"-z szansy skorzystalam. Otworzylam wlasna firme, wybierajac dosc bezpieczny sposob - kupilam franczyne dot. nauczania jezyka angielskiego w kazdym wieku. Nie scigam sie juz w statystykach korporacyjnych, wciaz podwyzszam sobie poprzeczke, zatrudniam ciekawe postaci, zyje zdrowiej, pracuje mnie, zarabiam wiecej :), co najistotniejsze mam wiele zabawy i satysfakcji w budowaniu sieci franczyzowych. Kazda z nas moze byc "Pania wlasnego losu". Ja juz wiem, jak to zrobic :)
-
26.04.2010 (08:17)~aleksandraJA zamierzam w końcu przejść na swoje.Nie pracuję w korporacjach ale w sektorze pańswtowym - w trzech oddzielnych jednostkach - w jednym oddziale panuje wyraźny mobing ( w ubiegłym roku poszłam na 5 dni opieki na dziecko i grożono mi nie przedłużeniem umowy).Dziś miałam do wyboru posłać lekko chore dziecko do przedszkola albo zostać z nim w domu - wybrałam dom, 1 dzień zwolnienia l4 na dziecko, pierwsze takie zwolnienie w tym roku i zastanawiam się czy mnie zwolnią. Wiecie co , nie zależy mi , trudno , w końcu mam nadzieje będę na swoim , będę mniej pracować , więcej zarabiać i na pewno znajdę czas na zakupy i w koncu pojadę do SPa - nie sama a z moją córeczką i mężem.
-
Wasze komentarze (45)
-
Szczebel po szczeblu (0)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (2)
-
Przepisy i porady prawne (0)