Nowa twarz, nowe życie (53)
-
23.08.2010 (17:04)
POLKATypowo polskie nazwisko ...
"Miller" też typowo polskie nazwisko? A "Dostojewski" typowo rosyjskie (charakterystyczne dla polskich nazwisk zakończenie -ski)? Głupotą jest oceniać przynależność eniczną po nazwisku.
-
23.08.2010 (18:09)
~POLKATypowo polskie nazwisko ...To znaczy ze jak nie typowo polskie nazwisko to nie nalezy docenic tego co robi? Jaka w tym logika? Czolem bic przed wszystkimi Niemcam, Anglikami, Francuzami itd. ale jak kobieta przyznaje sie do narodowosci polskiej to czepiac sie byle czego aby ja ponizyc! Typowo polskie
-
23.08.2010 (19:16)
Tylko po gratulować tak wspaniałych umiejętności całej rodzinie. Jestem bardzo dumna za to ze mamy takich rodaków na świecie. Zycze Pani i rodzinie samych szczęśliwych chwil w życiu. Powodzenia :)
-
23.08.2010 (19:48)
Slyszalam, ze byla Pani na Kongresie Polonii Medycznej w Toruniu. Pani byla skromna Gwiazda, ale Kongres pokazal jak wielu mamy znakomitcy lekarzy polskiego pochodzenia pracvujacych za granica. Wiele mozna sie od nich dowiedziec. A oni sami ciesza sie z molziwosci przyjazdow do Polski, rozwazaja powroty, ze lzami myslac o ojczystym kraju. Uczestniczka tego kongresu p[owiedziala moi, ze byl to najlepszy Kongres Naukowy Medyczny w jakim uczestniczyla przez ostatnie 30 lat. Rowniez dzieki POani w nim obecnosci. Dziekujemy i gratulujemy.
-
23.08.2010 (21:21)
Pani Profesor jest dumą naszego kraju, szkoda tylko że poza jego granicami. Szczerze gratuluję tak wielkich osiągnięć i czekam na kolejne sukcesy.
-
23.08.2010 (21:35)
Pani Prof. nosi nazwisko męża, jeżeli ktoś nie wie.
-
23.08.2010 (22:30)
~dnDlaczego nie pokarza zdjecia tej kobiety po operacji?
Przyczyna jest prosta, trzeba byloby za to sporo zaplacic
-
23.08.2010 (22:44)
~JerzyPrzyczyna jest prosta, trzeba byloby za to sporo zaplacic~dnDlaczego nie pokarza zdjecia tej kobiety po operacji?
pokazywali już jakiś czas temu
-
23.08.2010 (22:45)
Dla większości lekarzy a coś o tym wiem po sobie pacjent z czymś unikalnym lub skomplikowanym powikłaniem chorobą to nie pacjent to "ciekawy przypadek" . Doświadczyłem tego na sobie i nie życzę tego nikomu. Tu kończy się leczenie a zaczynają doświadczenia. Pacjent nie jest już pacjentem tylko obiektem badań a to bardzo duża różnica.
-
23.08.2010 (22:46)
Gratulacje! niesamowite,po prostu niesamowite.
-
23.08.2010 (22:53)
JESTEM PEŁEN PODZIWU!! WSPANIAŁA KOBIETA!!
-
24.08.2010 (00:45)
~Lutek.Dla większości lekarzy a coś o tym wiem po sobie pacjent z czymś unikalnym lub skomplikowanym powikłaniem chorobą to nie pacjent to "ciekawy przypadek" . Doświadczyłem tego na sobie i nie życzę tego nikomu. Tu kończy się leczenie a zaczynają doświadczenia. Pacjent nie jest już pacjentem tylko obiektem badań a to bardzo duża różnica.
-
24.08.2010 (00:47)
lekarz nie musi kochac pacjenta,wrecz nie powinien emocjonalnie podchodzic do choroby,ma pomoc i tyle,hydraulikowi nie kazemy kochac rur tylko usowac usterki,tak to dziala kochani