Tylko po co te gołe zdjęcia, skoro zależy jej na ludzkim szacunku?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Małgośka (6)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
25.01.2010 (19:56)~Madrala
-
31.01.2010 (17:54)~AngelinaPrzecież ona nie jest naga. Poza tym jest na tyle mądrą osobą, że szanowałabym ją, nawet gdyby rozebrała się w Playboyu.
-
01.02.2010 (11:33)~Anonim...Dlaczego taki krótki ten artykuł? Ledwo się zaczął, już skończyl, a to jest tak ciekawa osoba, że skoro już temat poruszony no to chyba jednak warto go nieco bardziej wyeksploatować? A moze wiecej jest w "Pani"? Bo naprawde jestem ciekawa....
No i druga kwestia, napisalam poprzedni komentarz a tu cwiercsekundowe info, ze serwer przeciazony i pik. Nie ma. To chyba troche niefajne, nie wiem czy komentarz gdzies w sieci czeka na odciazenie serwera czy mam pisac jeszcze raz??? -
01.02.2010 (17:00)
-
02.02.2010 (19:48)~Anonim...Anonim...Dlaczego taki krótki ten artykuł? Ledwo się zaczął, już skończyl, a to jest tak ciekawa osoba, że skoro już temat poruszony no to chyba jednak warto go nieco bardziej wyeksploatować? A moze wiecej jest w "Pani"? Bo naprawde jestem ciekawaTak, w Pani jest dalsza część.
-
16.02.2010 (09:02)~KarolinaŚwietny wywiad z mądrą, świadomą siebie kobietą, która potrafi szczerze opowiedzieć o sobie, swoich emocjach i uczuciach.
Oby więcej takich wywiadów, oby więcej takich kobiet!
-
Wasze komentarze (49)
-
Szczebel po szczeblu (1)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (3)
-
Przepisy i porady prawne (0)