Podziwiam Panią Irenę Eris od dawna. Od dawna używam też jej kosmetyków. Ostatnio dołączyłam do grona tych, którzy pokusili się na luksus za 100 złotych.. Odwiedziłam też jej Spa w Krynicy i spędziłam tam chwile, które trudno będzie mi zapomnieć. "Bo to wspaniała kobieta jest"- tak rzeczywiście mówią o niej jej pracownicy. I choć nie znam jej osobiście, czego szczerze żałuję- mogę powiedzieć to samo. :-)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Efekt szminki (6)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
16.09.2010 (12:55)~agagal1202
-
19.09.2010 (18:31)~MagdalenaMieszkam od kilku lat w Anglii i zawsze kiedy odwiedzam Polske zaopatruje sie w kosmetyki Dr Ireny Eris. Sa popeostu wspaniale i kazdy moze znalezc cos dla siebie. Zarazilam tymi kosmetykami kilka kolezanek angielek i one jak i ja twierdza ze nie ma lepszych. Gratuluje pani z calego serca i dzie kuje ze pani jest
Magdalena -
25.09.2010 (20:02)~Dorota22No cóż..... nasuwa mi się jeden przymiotnik po przeczytaniu wywiadu - NORMALNA - to komplement, oczywiście :)
-
25.09.2010 (20:28)~selenaTrzy lata temu na wyspie San Andres w Columbii rozbilam swoj kerm. Nie bylo wyjscia musialam kupic drugi. Jako bardzo dobry polecila mi mila sprzedawczyni. Od tej pory zawsze Irene Eris "mam w torebce".
-
03.10.2010 (14:08)1Znam osobiście panią Eris i jej rodzinę. Niestety prawdziwe oblicze Ireny Eris jest zupełnie inne od tego, które pokazuje w mediach. Nie jest ani skromna ani rodzinna. Jest za to zawistna i mściwa, wielu ludzi skrzywdziła i oszukała. To przykre, że tak łatwo udaje jej się okłamywać ludzi.
-
16.12.2010 (13:35)Jestem byłym pracownikiem firmy p. Ireny i co mogę powiedzieć, że wielu ludzi jest naprawdę zadowolonych, że tam pracują. Nie wszyscy, bo nie sposób wszystkich zadowolić. Jedyne, co wydaje mi się przykre dla szeregowych pracowników, to duży dystans, jaki zarząd firmy tworzy wokół siebie. Otoczyli się ludźmi, którzy są agresywni i bezwzględni i tworzą skuteczny mur wokół skądinąd sympatycznych właścicieli. Ale widocznie właściciele potrzebują ludzi do "brudnej roboty", żeby zachować pozytywny image :-)
-
Wasze komentarze (49)
-
Szczebel po szczeblu (1)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (3)
-
Przepisy i porady prawne (0)