Bardzo ale to bardzo nie przyjemna ta p. Katarzyna Olkowicz :( aż miało się wrażenie że chce wbić Panią Dorotę w ziemię (bo śmiała powiedzieć słowo o jej znajomych po mastektomii) strasznie chłodno i nieprzyjemnie :/ Na całe szczęście p.Wellman się nie dała !!!! A p.Olkowicz chyba się minęła z powołaniem ...mieszać sprawy osobiste z pracą :/
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Dorota Wellman (4)
-
07.01.2010 (16:52)~MalKA
-
29.01.2010 (14:58)~PaniCo to za wywiad? Pani K. OLKOWICZ chyba ma problemy emocjonalne. Cały art. idzie w kierunku tłumaczenie się Pani Doroty, którą ja bardzo uwielbiam i cenię. Pani Doroto jest Pani rewelacyjna.
-
20.04.2010 (13:05)~...hmmmm.....wydaje mi sie dalece niestosowny wywiad...Pani Doroto....no poprostu moje uwielbienie Pani osoba jest nieustajace;]
-
23.05.2010 (22:35)~ania z lublibauwarzam ze dorotasie nie "obcyndala", ten kto to pisze nie ma pojecia o czym mowi. ja uwazam pania dorote a swietna dzienikarke i osbe swietnie znajaca swoj fach. jest to osoba oczytana i realnie stapajaca po ziemi. podoba m sie jej styl i to c robi. ludzie czesto nie rozumieja tego co sie dzieje wokol nich i latwo feruja wyroki . praca w telewia\zj to nie latwa sprawa. JA CENIE sobie pania dorote za inteligencje , poczucie humoru i to cos co wielu prezenterow nie ma.
-
Wasze komentarze (49)
-
Szczebel po szczeblu (1)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (3)
-
Przepisy i porady prawne (0)