a co robić gdy twoją szefową jest ciotka koleżanki z działu, a jest nas trzy czyli one dwie i ja jedna? pracuję tak od sześciu lat, mam problem z pójściem na urlop bo w jego trakcie zaczynają sie podchody jak mi skopać opinię u kierownictwa ewentualnie wynegocjować podwyżkę dla siostrzenicy? chyba napiszę na ten temat rozprawę bo robi sie coraz ciekawiej.....czekam na wasze opinie
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Co zrobić, by doceniali cię w firmie? (3)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
16.02.2010 (20:31)
-
02.05.2010 (09:38)~jazmień pracę :)
dorka2010a co robić gdy twoją szefową jest ciotka koleżanki z działu, a jest nas trzy czyli one dwie i ja jedna? pracuję tak od sześciu lat, mam problem z pójściem na urlop bo w jego trakcie zaczynają sie podchody jak mi skopać opinię u kierownictwa ewentualnie wynegocjować podwyżkę dla siostrzenicy? chyba napiszę na ten temat rozprawę bo robi sie coraz ciekawiej.....czekam na wasze opinie
-
12.01.2011 (09:42)~W.racja, zmien oddzial w pracy jesli to mozliwe...polecam tez szkolenia dale carnegie...on uczy postepowania z takimi ludzmi. Wez to za wyzwanie, jesli cie to jednak z abardzo gnebi to poszukaj sobie innej pracy, zycie jest za krotkie na takie "wojny"
-
Wasze komentarze (49)
-
Szczebel po szczeblu (1)
-
Kobieta sukcesu (0)
-
Mama w pracy (1)
-
Studia i nauka (3)
-
Przepisy i porady prawne (0)