a skąd wiecie, że jest sam? Sebastian krył się zawsze ze swoją prywatnością, a ostatnio wygląda na wyluzowanego i szczęśliwego. A Kayah przypominam się rozwiodła i również jest wolna!
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Znajdzie kobietę dla siebie? (91)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.01 (15:31)
-
06.01 (21:14)
-
08.01 (07:24)
-
08.01 (08:21)mój mąż by mu wybił zęby więc do mnie niech lepiej nie startuje widać Rinke jest cienias.
-
08.01 (08:25)
-
08.01 (08:59)Lisa, ciebie pies z kulawą nogą nie chce (konie kują, a żaba nogę podstawia?).
-
08.01 (09:21)~Lisamój mąż by mu wybił zęby więc do mnie niech lepiej nie startuje widać Rinke jest cienias.
nie musisz się obawiać prędzej będzie koniec świata niż taki facet do ciebie wystartuje, a co do męża kto wie może byś się bardzo zdziwiła masz wredny charakter więc kto wie.... -
08.01 (09:24)Przystojny, wykształcony, bogaty i sam... I co z tego? Nie spotkał jeszcze właściwej kobiety i tyle. Nie ma co dorabiać ideologii dlaczego jest sam.
-
08.01 (09:25)A niedawno jeszcze było głośno, że zeszli się z kają. A jak nie to dla takiego górala mogę rzucić wszystko;)
-
08.01 (09:37)~~`A niedawno jeszcze było głośno, że zeszli się z kają. A jak nie to dla takiego górala mogę rzucić wszystko;)najlepiej rzuć się z mostu
-
08.01 (09:59)~inkanie musisz się obawiać prędzej będzie koniec świata niż taki facet do ciebie wystartuje, a co do męża kto wie może byś się bardzo zdziwiła masz wredny charakter więc kto wie....~Lisamój mąż by mu wybił zęby więc do mnie niech lepiej nie startuje widać Rinke jest cienias.Ależ ja się nie obawiam,mam swojego górala co do mnie startował i wcale nie szukam a już na pewno nie podniecam się jak ty panami z gazet,widać głodnemu zawsze chleb na myśli....
-
08.01 (10:06)a co to rozwiedzione kobiety samo zło ??????nie każdemu się w życiu udaje znaleźć swoją połowę tak na zawołanie....myślą że to to a po latach okazuje się że jednak nie..... bez sensu zupełnie.. rozwódka to też kobieta i bardziej wartościowa niż jakaś panieneczka która niewie czego chce od życia...
-
08.01 (10:07)
-
08.01 (10:12)
-
08.01 (10:24)na razie w Polsce nie ma szans na zawarcie ślubu,bo póki co ,nie mamy jeszcze usankcjonowanych małżeństw jednopłciowych
-
08.01 (10:25)może lubi towar przechodzony zresztą tak na prawdę to kogo to obchodzi czemu jest kawalerem,obchodzi to was,poważnie pytam?
-
08.01 (10:32)~kurze płucona razie w Polsce nie ma szans na zawarcie ślubu,bo póki co ,nie mamy jeszcze usankcjonowanych małżeństw jednopłciowychkurze płuco masz racje on wygląda na pedzia a ten jego braciszek to na 100% zgadzam się
-
08.01 (11:09)
-
08.01 (11:10)~karolekmoże lubi towar przechodzony zresztą tak na prawdę to kogo to obchodzi czemu jest kawalerem,obchodzi to was,poważnie pytam?
Sam jestes PRZECHODZONY!!!! -
08.01 (11:12)patrzajta,taki wierzący, a mężątki uwodzi i zyje z nimi na kocią łapę.Jak to się ma do jego wiary i do 6 przykazania?