nie lubię tego człowieka i to nie dla tego ze zrobił karierę bo cóż to za kariera bycie celebrytą w Polsce..on jest rozpieszczonym przez rodziców którzy mieli możliwości aby spełniać jego zachcianki, a potem przez te tzw gwiazdy. które za to aby to Tyszka zrobił foto gotowe są na wiele..Cięty język i brak wychowania w stosunku do drugiego człowieka to powody dlaczego nie ma przyjaciół i jest sam. A jakim jest fotografem cóż trudno powiedzieć ponieważ inni nie dostali takiej szansy aby stanąć z nim do konkursu a szkoda ..................
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Z piwnicy w wielki świat (41)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
27.01 (07:34)
-
27.01 (08:12)~jazz47nie lubię tego człowieka i to nie dla tego ze zrobił karierę bo cóż to za kariera bycie celebrytą w Polsce..on jest rozpieszczonym przez rodziców którzy mieli możliwości aby spełniać jego zachcianki, a potem przez te tzw gwiazdy. które za to aby to Tyszka zrobił foto gotowe są na wiele..Cięty język i brak wychowania w stosunku do drugiego człowieka to powody dlaczego nie ma przyjaciół i jest sam. A jakim jest fotografem cóż trudno powiedzieć ponieważ inni nie dostali takiej szansy aby stanąć z nim do konkursu a szkoda ..................Jesteś bardzo delikatny w swojej wypowiedzi. Moim zdaniem ten człowiek jest pełen pychy. Momentami żałosny. Pogubiony, mimo takiego "ustawienia". Czyja to wina ?
-
27.01 (08:21)Nie wiem czy on ma rodzeństwo ale przejawia typowy syndrom jedynaka. Wyniosły, rozkapryszony bachor traktujący innych przedniotowo i z góry. Nic dziwnego, że jest samotny. Największym problemem dla takich ludzi jest odejście rodziców.
-
27.01 (08:35)~BartNie wiem czy on ma rodzeństwo ale przejawia typowy syndrom jedynaka. Wyniosły, rozkapryszony bachor traktujący innych przedniotowo i z góry. Nic dziwnego, że jest samotny. Największym problemem dla takich ludzi jest odejście rodziców.
Bzdury piszesz. Miałam okazję go poznać i kilka razy rozmawiać. Mimo, ze ani nie jestem bogata, ani nie mam ustawionych starych, ani nawet jakoś szczególnie ładna nie jestem - po prostu zwykła szara mysza, to ten człowiek zachowywał się w rozmowie ze mną tak naturalnie, szczerze, serdecznie i z taką klasą,że co jak co, ale na pewno nie traktuje nikogo z góry ani przedmiotowo. Czy jest rozkapryszony to nie wiem, ale uważam,że jak kogoś stać na to żeby być kapryśnym i inni to akceptują, to czemu nie? Nawet MAtejko ponoć był kapryśny :) -
27.01 (08:39)
-
27.01 (08:52)Jest nieprzyzwoicie zniewiescialy (teraz na to mowi sie ze jest wrazliwy he he he), i jak powiedziala Eulalia jest rozpieszczonym do nieprzytomnosci bachorem, ktory zawsze wszystkich traktowal z gory, przez co nie mial i nie ma przyjaciol.
-
27.01 (10:03)Koles w jakis sposob odniosl sukces i jest ok..Jest dobry w tym co robi i ma zlecenia. Nie widze w tym nic złego. To ze sie zachwouje tak a nie inaczej na antenie jest spowodowane wymgami programu. Trudno zeby siedzial jak trusia i łypał oczkami nic nie mowiac. To ze mu rodzice pomogli jest super...przymajmniej ma zaje... rodzicow ktorzy chca dla syna jak najlepiej a on sie w tym odnajduje. Pozazdroscic.
A czy jest wyniosły? a skad mam to wiedziec? Nigdy z gosciem nie zamienilem slowa na zywo a to co pisza w gazetach, na forach itp ma sie nijak do rzeczywistosci. Pewnie jest calkiem sympatycznym czlowiekiem dla przyjaciol. A ze nie ma ich duzzo ! NO COZ lepiej miec jednego zaufanego niz 4000 powiezchownych.
~wtwaJesteś bardzo delikatny w swojej wypowiedzi. Moim zdaniem ten człowiek jest pełen pychy. Momentami żałosny. Pogubiony, mimo takiego "ustawienia". Czyja to wina ?~jazz47nie lubię tego człowieka i to nie dla tego ze zrobił karierę bo cóż to za kariera bycie celebrytą w Polsce..on jest rozpieszczonym przez rodziców którzy mieli możliwości aby spełniać jego zachcianki, a potem przez te tzw gwiazdy. które za to aby to Tyszka zrobił foto gotowe są na wiele..Cięty język i brak wychowania w stosunku do drugiego człowieka to powody dlaczego nie ma przyjaciół i jest sam. A jakim jest fotografem cóż trudno powiedzieć ponieważ inni nie dostali takiej szansy aby stanąć z nim do konkursu a szkoda ..................
-
27.01 (10:12)
-
27.01 (10:26)Kto za komuny mógł pozwolić sobie na podróż do Japonii? Gdy 90% Polaków klepało biedę, a szczytem marzeń był wyjazd nad morze, on z rodzicami jechał do Japonii? Ojciec był wojskowym, w UB czy komunistycznym ministrem? Ale nas porobili! Wtedy opływali w luksusach, a teraz opływają w jeszcze większych! DZIĘKUJEMY CI, PANIE WAŁĘSA!
-
27.01 (10:35)TRUDNO SIĘ DZIWIĆ, ŻE JEST SAMOTNY. JEGO ZACHOWANIA NA ANTENIE TV SĄ KOSZMARNE A JEŚLI PODOBNIE ZACHOWUJE SIĘ NA CO DZIEŃ I ZADZIERA NOSA TO SAM SOBIE ZAPRACOWAŁ NA SAMOTNOŚĆ.
-
27.01 (10:59)
-
27.01 (11:16)
-
27.01 (11:20)Nie wiem Żali się Czy Płacze ?????
Sam wybrał co chciał!!!!
Bidulek tylko go żałować a w TV taki Kozak -
27.01 (12:02)Jak dla mnie Pan Marcin sprawia wrażenie bardzo sympatycznego i fajnego. Ludzie, którzy znają się na tym co robią i do tego posiadają takie, a nie inne cechy charakteru, mają taki, a nie inny temperament będą w sytuacjach, które sprowadzają się do absurdu reagować w sposób czy to gwałtowny, czy to wybuchowy, czy też taki który nie będzie się podobał pewnej garści ludzi. Jest to według mnie normalne. Panu Marcinowi życzę wszystkiego co najlepsze.
-
27.01 (12:27)Nic dziwnego, że jest samotny, bo zachowuje się jak dupek, lży, poniża i to wszystko w poczuciu wyższości, ludziom z wyższej półki naskakuje, a na innych "maluczkich" spluwa.
SAM JEST SOBIE WINIEN. -
27.01 (12:59)był jedynakiem, a rodzice mieli swoją firmę. Nic dziwnego, że dostawał wszystko czego zapragnął. Jak się żyje w takich warunkach nietrudno wierzyć w siebie i głosić maksymę, że chcieć to móc
-
27.01 (14:06)
-
27.01 (14:48)
-
27.01 (14:51)~belladonnabył jedynakiem, a rodzice mieli swoją firmę. Nic dziwnego, że dostawał wszystko czego zapragnął. Jak się żyje w takich warunkach nietrudno wierzyć w siebie i głosić maksymę, że chcieć to móc
A co to za argument? Znam mnostwo ludzi z kiepsko sytuowanych rodzin, ktorzy osiagaja sukces i glosza wlasnie "chciec to moc". Sama zreszta tez tak uwazam. -
27.01 (15:27)