No i fajnie :)
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Nikt nie wróżył jej szczęścia w miłości (18)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
08.02 (16:56)
-
08.02 (17:56)
-
08.02 (18:48)
-
08.02 (18:52)
-
08.02 (19:00)~lolabrzydula i tyleA Ty jesteś taka super piękna miss(ka)?
To jest wspaniała aktorka i do tego ma świetny głos. Za mało gra w filmach. -
08.02 (19:07)~annaA Ty jesteś taka super piękna miss(ka)?
To jest wspaniała aktorka i do tego ma świetny głos. Za mało gra w filmach.~lolabrzydula i tyle
zastanawiam się gdzie ty masz oczy
-
08.02 (19:46)
-
08.02 (19:51)Piękna i zgrabna i do tego świetna aktorka.
Kocham filmy z jej udziałem. -
08.02 (20:22)
-
08.02 (21:57)Aktorka -osobny temat.Ale człowiek?Mówiła, z zadowoleniem ,że rozwiodła /nie wiadomo,czy ma ten ślub czy nie/swojego konkubenta i czekała 10 lat! Rozbiła rodzinę!.To już jest taka bezwartościowa,że nie mogła w swoim środowisku znależć wolnego człowieka? Tylko mi nie mówcie o miłości na cudzym nieszczęściu.Musiała mu nieżle dawać. A ten jej też nic nie wart.Zachował się jak pies.Dobry przykład dla syna.
-
08.02 (22:42)moim zdaniem jedna z najlepszych wspolczesnych polskich aktorek, jesli chodzi moj ranking to jest w pierwszej trojce:)
-
08.02 (23:17)
-
09.02 (01:32)
-
09.02 (02:33)Takich Aktorek więcej a kino by było ciekawsze. A nie jakieś gwiazdunie z pożal się boże seriali mdłych. Bo ma jakaś tam dupe i tone makijażu to wielka aktorka, a jak spłynie to wygląda jak Kinga Preis, czyli zwyczajna kobiecia. I zwyczajności prostota jest w cenie, a lansiarstwo jest na chwilę, a później? co później taka lalunia opowie wnukom? puszczałam sie za role, lansowałam sie dla kasy i popularności, byłam próżna , chciwa, i leniwa? no to współczuję. Smutna ta dzisiejsza rzeczywistośc, niby coraz lepiej, ale zmierza ten kraj na zachód, czyli w stonę tandety i plastiku. Podobającego sie nastolatkom , i głupiutkim dziuniom typu Jola Rutowicz.
Pani Kinga, Wielki skarb Polskiego Kina i Teatru. -
09.02 (03:04)Hej mila!!Czy to ciebie zamienil p.Piotr na p.Kinge?Na sile malzenstwa nie da sie utrzymac i to nie chodzi o "dawanie".No ale w twoim malym mozgu to tak wyglada.Nawet gdybys super dawala to zaden normalnie myslacy facet by cie nie chcial!!!!
-
09.02 (07:07)widziałam pania Kinge w roznych odslonach i musze powiedziec ze w kazdej wypadla swietnie!! To naprawde utalentowana kobieta, a rola gosposi ksiedza podbila chyba niejedno serce:)) Pani Kingo niech pani robi to co lubi i daje ludziom duuuzo usmiechu i szczescia a to sie kiedys odbije jak bumerang i do pani wroci!!:))
-
13.02 (00:05)Super gra pani Kinga nigdy nie nudzi się widz oglądając Panią ,pozdrawiam.
-
18.02 (16:23)Pani Kinga ma ogromne pokłady komediowego talentu.Jest fantastyczną aktorką i bardzo ją lubię oglądać.