Faktycznie ta kobieta ma coś w sobie ! zawsze mi się podobała !
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Nadal potrafię patrzeć na życie z optymizmem (21)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
06.02 (08:47)
-
06.02 (08:58)Brawo pani Aniu,wyglada pani pieknie,zycze samych szczesliwych chwil,pozdrawiam
-
06.02 (09:26)To jest rzeczywiście piękna kobieta w odróżnieniu do innych, do których próbują nas przekonać wydawcy.
-
06.02 (09:52)W tytule jest błąd. Zdanie, cyt: "Tylko nam opowiada o tym skąd czerpie tę wyjątkową siłę?" To zdanie jest stwierdzeniem faktu, że tylko nam aktorka opowoiada o tym, czyli orzeczeniem, a nie pytaniem. Znak zapytania na końcu jest błędem. Byłby uzasadniony, gdyby autorka miała wątpliwości czy tylko nam aktorka opowiada o tym, czy być może też komuś innemu.
-
06.02 (10:10)
-
06.02 (10:20)nie lubię jej i jak ją widzę mam odruch wymiotny od chwili kiedy na łamach brukowców szarpała(lansowała) sie z byłym mężem o dziecko,tfu!
-
06.02 (10:28)~toudiani jednej krytyki!!! z tym sie jeszcze nie spotkałem!.. i tak mało wpisów ... świadczy o zerowym wprost zainteresowaniu tą aktorką , ja jej osobiście szczerze nie trawię na wizji, dla mnie jest odpychająca, zimna i nie szczera . Nie zgadzam się z wami, że "Jest szczera i prawdziwa".
-
06.02 (11:21)
-
06.02 (11:23)Po 40-tce wszystkie zaczybnają się uśmiechać. Wiedzą, że są już starymi kuciapkami i co mają zrobić. Tylko uśmiechanie pozostało :) Nas każde to czeka :) Panowie mają w czym wybierać. Zawsze znajdzie się jakaś młoda dżaga :/
-
06.02 (12:01)~AlaPo 40-tce wszystkie zaczybnają się uśmiechać. Wiedzą, że są już starymi kuciapkami i co mają zrobić. Tylko uśmiechanie pozostało :) Nas każde to czeka :) Panowie mają w czym wybierać. Zawsze znajdzie się jakaś młoda dżaga :/
a ile Ty Alu masz lat?, a może uśmiechamy sie po 40 , bo osiągnęłyśmy już coś w życiu , wiemy na czym ono polega, dojrzałyśmy do uśmiechu...A TY co? starasz się dopiero o faceta?uśmiechasz się głupio do każdego napotkanego, by zwrócić na siebie uwagę...też będziesz miała 40 lat i pewnie zero klasy i stylu... -
06.02 (12:14)....i Ona jest piekna ,,.....ten co to pisal to sobie JAJA ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!
-
06.02 (12:22)dziś była w dzień dobry tvn - była w jury na stewerdesy -jakie ona ma plecy że ją tak biora do telewizji
bardzo kompetentna osoba -
06.02 (12:44)[żAL CI ALA BO NIGDY PIĘKNĄ NIE BYŁAS I NIE BĘDZIESZ DLATEGO SMARUJESZ.POKAŻ ZDJĘCIE DZIECKO A CIĘ OCENIĘ I POSMIEJE.quote user=~Ala]Po 40-tce wszystkie zaczybnają się uśmiechać. Wiedzą, że są już starymi kuciapkami i co mają zrobić. Tylko uśmiechanie pozostało :) Nas każde to czeka :) Panowie mają w czym wybierać. Zawsze znajdzie się jakaś młoda dżaga :/[/quote]
-
06.02 (12:45)~milkonie lubię jej i jak ją widzę mam odruch wymiotny od chwili kiedy na łamach brukowców szarpała(lansowała) sie z byłym mężem o dziecko,tfu!
A właśnie !taka biedna niby, a mąż dobrze wiedział co z niej za ziółoko.
Podobno to ona sama sobie guzy na głowie o futrynę nabijała, żeby tylko jak najbardziej szykanowac męża, który ją i dziecko przez wiele lat utrzymywał, bo nędzna z niej aktorka była -
06.02 (12:49)~mietekTo jest rzeczywiście piękna kobieta w odróżnieniu do innych, do których próbują nas przekonać wydawcy.
Ani piekna, ani utalentowana.
Na skinienie wskakuje facetom do łózka, zwłaszcza zajętym
to jej sposób na życie. -
06.02 (14:27)~ad.mietekAni piekna, ani utalentowana.
Na skinienie wskakuje facetom do łózka, zwłaszcza zajętym
to jej sposób na życie.~mietekTo jest rzeczywiście piękna kobieta w odróżnieniu do innych, do których próbują nas przekonać wydawcy.Dziewczę kształtne niczym łania
I ochocze do kochania.
-
06.02 (14:33)~ad.mietekAni piekna, ani utalentowana. Na skinienie wskakuje facetom do łózka, zwłaszcza zajętym to jej sposób na życie.~mietekTo jest rzeczywiście piękna kobieta w odróżnieniu do innych, do których próbują nas przekonać wydawcy.
No chyba wiesz coś na ten temat? -
06.02 (14:42)ANIA jest śliczna, delikatna, subtelna i ma w sobie to "COŚ" czego innym brakuje !!!
-
06.02 (15:05)
-
06.02 (15:24)Ani piękna ani blondynka. Taką blondynką tlenioną każdy może zostać.
Znowu jeszcze jedna pokrzywdzona i z problemami, latająca po mediach.