A podobno równolatek pazury:) wygląda jakby mógł być jego ojcem grubas
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Miłość czterdziestolatka jest bardziej dojrzała (32)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.02 (00:06)
-
05.02 (00:15)przeciez to jest monstrum ,PANIE OLAFIE ALBO PAN PRZESADZA Z ZARCIEM I ROBI KUPY JAK SŁON ALBO JEST PAN CHORY CZEGO NIE ZYCZE PANU.
-
05.02 (00:38)Ja Pana Lubaszenke najmocniej przepraszam, ale Pana fizis mnie brzydzi. Moja pewnie Pana tez obrzydzilaby, ale ja sie nie eksponuje.............Jako aktor jednostajny, nudny, obslizly. Daleko do Pana Ojca...................
Przepraszam -
05.02 (00:46)Ojojoj!!!! Lubaszenko Kiepski z Ciebie "aktor" a jak juz 4 blaszki Ci minely to stales sie dobrym na wylacznosc do roli Dziadka. Nie wiem co Ona w nim widziala?????? Kupa czegos nie wiadomo do konca czego.
-
05.02 (01:15)Żegnaj Siusiu,witaj Brzusiu!!!Jako reżyser nie jest zły,jako aktor beznadziejny.Sorry Panie Olafie.
-
05.02 (01:19)
-
05.02 (01:57)Olaf ma takie problemy jak kazdy wieczny chłopiec ktorym jest kazdy aktor niemal z malutkim wyjatkami do których on nie nalezy...cóż gdy sie odchudzi to odchodzi ,bo znowu cos zacznie mu sie wydawac i tak juz do końca zycia ...moze tylko na starość ktos przy ni m bedzie bo tacy chłopcy nie maja problemów ze zdobywaniem kobiet...wiem ..bo sam taki jestem...no tak to jest ...ja wiem czy szkoda ..??? mysle ,ze tacy do końca zli nie jestesmy ale na pewno niejestesmy doskonali ...brak pewnych stałych cech jak wierność itd umozliwia tworzenie....tak juz chyba jest....z wiekszoscia tego typu facetów i kobiet równiez....na pewno szkoda wielu rzeczy ale nie byłoby równie wielu rzeczy gdybysmy byli mmniej egoistyczni... bo egoistami też trocche jestesmy...zaznaczam troche....
-
05.02 (04:52)Mimo niezbyt podeszlego wieku widac ze ma silnie postepujaca mierzdzyce,otoz brzuch mu silnie ja..a miarzdzy.Ekekt malej liosci ruchu,obzarstwa i gorzaly:-)
-
05.02 (04:55)Olafie, jeszcze troche i miazdzyca jajek, sorry ale lusterko tez nie pomoze. Jestes fajny gosc, wiec zrob cos ze soba. kuzwa
-
05.02 (05:35)"Zajechany" jak na 43 lata. Ojciec w jego wieku wyglądał o wiele korzystniej.
-
05.02 (06:49)Obleśny był w centrum handlowym, przechodziłam obok , ble ... Zal tej kobiety dal takiego gostka...jego tatuś wciąż ciacho w swojej kategorii
Przecież są diety, siłownie, rowery, baseny..nie tylko piwo i żarcie -
05.02 (18:03)WYGLĄDA NA FACETA POD SZEŚĆDZIESIĄTKĘ. MA ZŁE GENY MŁODOŚCI . STRASZNIE STARY I TAKI NIEMIŁY, OBLEŚNY. SŁAWA PRZYCIĄGA DO NIEGO KOBIETY. GDYBY BYŁ NIE POPULARNYM CZŁOWIEKIEM HANIA NA NIEGO BY NIE POPATRZYŁA NA PEWNO.