Bardzo lubię Panią w tym serialu ...tylko brzydko ubierają tak nijako monotonnie bez zalotności . Czekamy na zmiany
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Mężczyzna zesłany przez Boga (19)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
02.02 (11:35)
-
02.02 (11:51)bardzo lubię Panią Dominikę bo gra w moim ulubionym serialu M jak miłość miałam przyjemność do niej napisać i to miła z niej kobieta.
-
02.02 (12:28)Dobra aktorka. Ilekroć ją widzę przypomina mi się scena z Wojaczka jak młody poeta - pacjent oddziału psychiatrycznego bzyka swoją dziewczynę -pielęgniarkę Ostałowską na szpitalnych noszach. Kapitalna scena.
PS. Szkoda że poszła w opery mydlane, ale rozumiem. -
02.02 (13:19)
-
02.02 (14:14)
-
02.02 (14:15)a widzałas jej figurę ? co ona ma pokazywać ? ona może tylko zakrywać............
-
02.02 (14:57)Ona sama zabrała męża innej kobiecie i rozbiła rodzinę więc niech się nie wypowiada na ten temat. A tak między nami mówiąc, to co ten facet w niej zobaczył...? Ani to to ładne, ani to to zgrabne...takie szaro bure zero.
-
02.02 (15:49)Ja ją lubiłam dopóki nie zrobiła ust botoxem,teraz wygląda sztucznie i gra sztucznie.
-
02.02 (16:30)
-
02.02 (16:55)
-
02.02 (17:31)
-
02.02 (17:44)Ta Pani nie jest do podobania,gra role i jesli komus nie pasuje to nie ogladac.Nasze spoleczenstwo to banda zawistnych,zazdrosnych ludzi ktorzy musza przyłożyć łatke bo beda chorzy,chorzy z nienawisci i to głownie baby ktore same powinny popatrzec w lustro.
Pani Dominika jest sympatyczna,miła kobiętą a sprawy osobiste nikogo niech nie intersuja.Na forach pełno rozwódek,starych panień i to te szczegolnie puszczaja jad. -
02.02 (17:59)~mikiOna sama zabrała męża innej kobiecie i rozbiła rodzinę więc niech się nie wypowiada na ten temat. A tak między nami mówiąc, to co ten facet w niej zobaczył...? Ani to to ładne, ani to to zgrabne...takie szaro bure zero.hia hia hia hia hia hia
-
02.02 (20:16)Poznałam Panią Ostałowską w bardzo trudnym dla Niej momencie(choroba Mamy). Wierzcie mi , że towspaniała, skromna i empatyczna osoba. Nie wolno kogoś oceniać. Życie zawodowe jest Jej sprawą, ale skoro nadal gra tę samą rolę od lat to znaczy , że ma wielu swoich zwolenników. Ludzie wyzbądźcie się nienawiści. Pozdrawiam
-
02.02 (21:56)
-
02.02 (22:04)Nie jest zgrabna..ma niskie zawieszenie, obwisly szeroki tylek, cycki male (nie to ze musza byc duze),ale u niej brak proporcji ...gora dol.. Buzia taka sobie ,ale ogolnie szalu nie ma. Nie znam sie na grze ,ale mdla ta kobieta jest.. a co za facet na nia polecial ?
-
02.02 (23:53)Wygląda na sympatyczną.Powinna może bardziej o siebie zadbać, bo rzeczywiście urodą nie grzeszy, ale i nie odstrasza.
-
02.02 (23:59)MOZE JEST I MILA ALE BRZYDKA I DZIWIE SIE ZE FACECI JA CHCA ALE NA DUPE W SRODOWISKU AKTORSKIM KAZDY POLECI. ROZBILA RODZINE I SIE DZIWIE BO JEST NAJBRZYDSZA Z SERIALU I NIE DA SIE JEJ JUZ OGLADAC M JAK MILOSC BO CIAGLE WATEK WOKOL NIEJ.WIDAC REZYSER Z KTORYM SPALA DAJE JEJ ZAROBIC.ALE PRZEZ TO SERIAL STAJE SIE NUDNY....
-
03.02 (16:52)