Robi sobie publiczkę
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Bogini domowego ogniska (71)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
29.01 (09:46)
-
29.01 (10:00)To chyba normalne że musi zająć się dzieckiem , tak. Od razu widać e autorem artykułu jest facet ;/
-
29.01 (10:11)Ania zapewne pozostała nadal pyskata, ma dziewczyna charakter. Pora na wychowanie dziecka, radzi sobie świetnie, tylko pogratulować. Madra, fajna kobieta, mama.
-
29.01 (10:17)Jest osob publiczna wiec dziwne zeby calkiem znikla , taka praca. A mi sie podoba obecny wizerunek pani Ani. Pokazala, ze jest normalna kobieta a nie tylko celebrytka. Kazda z nas marzy o dziecku tylko, ze oszukuje same siebie ze jest inaczej. zycze powodzenia Muszce
-
29.01 (10:46)~JurekRobi sobie publiczkę
No i O'K :-) Nie jest fryzjerką z osiedlowego salonu, ani kasjerką z supermarketu (choć i ine sa osobami publicznymi) więc dba, by o niej nie zapomniano :-) -
29.01 (10:51)
-
29.01 (11:06)
-
29.01 (11:17)Co Aniu w końcu i ty zostałaś "tępą krową":)))
twoje wielkie plastry 10x10 noszone w widocznych miejscach nie pomogły? Było je sobie na zdeformowanym czółku przylepić, 3 by się zmieściły moze by cos dały. Kolejną sensacyjkę by sie wywołało.
Powinnaś odszczekać idiotyzmy, które wygadywałaś i publicznie przeprosić wszystkie matki.
-
29.01 (11:17)Takie komentarze na temat matek z dziećmi może wypowiadać tylko niedojrzała , nieznająca życie osoba. Powinna teraz wszystkie te kobiety przeprosić. Mam nadzieję, że zmądrzała już na dobre.
-
29.01 (11:18)a jaka z nie seksbomba he he są ladniejsze aktorki od niej... przypomnijcie sobie jak wyglądała wczesniej... tłusta mucha... a tak wogole to wszędzie ją pchają już mi niedobrze sie robi bo wszędzie mucha... a sio!!!!
-
29.01 (11:55)~ReginaAnia zapewne pozostała nadal pyskata, ma dziewczyna charakter. Pora na wychowanie dziecka, radzi sobie świetnie, tylko pogratulować. Madra, fajna kobieta, mama.Zgadzam się do tego bardzo seksowna
-
29.01 (12:17)...bo to ma do siebie kazda bomba z gwiazd, ze eksploduje tylko jeden raz
-
29.01 (12:18)mucha wszystko co robi teraz wokol swojej osoby, to wyrachowana gra, nie czas skonczyc z jej osoba dosc jej prostackich zachowan i wybujalych planow. mucha nie jest aktorka niech zapomni. w niedziewle musimy ja ogladac , czy nie mozecie karmic nas wybitnymi osobowosciami
-
29.01 (12:24)
-
29.01 (12:40)
-
29.01 (12:55)a kiedy to ona byla seksbombą? podrzedna serialowa wysczekana aktoreczka .
-
29.01 (13:01)
-
29.01 (13:20)skończcie wreszcie z tą prostą dziewuchą.... ona i seksbomba .....no fantazja was ponosi że aż strach....ten tarakan, który ma metr pięć w kapeluszu i na gazecie ...cóż to za bzdury wypisujecie !!!!
-
29.01 (13:27)G mnie obchodzi Mucha, lep na muchy i dzieci Muchy.Kobieta raczej przecietna-ot tAKA jakich tysiace mozna spotkac. Gwiazda- tylko dla kogo? Chyba dla g
-
29.01 (13:39)